Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
sparta rotterdam sport sector

ICT op z'n Spartaans

Sinds 2019 is BICT Groep Official Business Partner van Sparta Rotterdam. Vanaf 2022 vind u ons logo op de mouw van het shirt, en zijn we uitgegroeid tot CO-sponsor. In samenwerking met Sparta Rotterdam streven wij naar het beste resultaat voor hun ICT-omgeving. Net als Sparta Rotterdam beschikken over een razendsnelle, slimme en veilige ICT omgeving? Wij staan klaar om dit voor uw organisatie te realiseren. Onder het motto 'ICT op z’n Spartaans' nodigen wij u van harte uit voor een wedstrijd van Sparta Rotterdam, waar wij u graag vertellen hoe wij het verschil kunnen maken voor uw organisatie.

HR W041654 bewerkt

Hoe wij de ICT omgeving van Sparta Rotterdam konden optimaliseren

In deze business case video kunt u zien hoe wij met Sparta Rotterdam in contact zijn gekomen en wij hun ICT omgeving mochten optimaliseren en beveiligen.

Aanmelden voor ICT op z'n Spartaans

Sluit u aan bij 'ICT op z'n Spartaans' en start vandaag nog met het creëren een veilige, snelle en probleemloze werkomgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 U085262

Official Business Partner Sparta Rotterdam 

Sinds het begin van onze samenwerking met Sparta Rotterdam in 2019 zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van ICT. Wij nemen hierbij belangrijke ICT-vraagstukken uit handen van de Rotterdamse voetbalclub. Bovendien zijn we actief betrokken als deelnemer in de Business Club van Sparta Rotterdam. Dankzij deze betrokkenheid zijn er al eerder waardevolle connecties ontstaan met diverse sponsoren, wat heeft geleid tot mooie samenwerkingen. BICT Groep sponsort niet alleen het eerste elftal, maar toont ook betrokkenheid door middel van mouwsponsoring bij Jong Sparta, de Jeugdopleiding en de Sparta Vrouwen. Op deze manier hopen wij als managed service provider op het gebied van ICT een mooie bijdrage te leveren en samen met Sparta Rotterdam zowel op zakelijk als sportief vlak verder te groeien.

mee_met_bict_groep_naar_sparta

Mee met de BICT Groep naar Het Kasteel van Sparta Rotterdam

Een ICT-omgeving die net zo slim, snel en veilig is als die van Sparta Rotterdam, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee. Als trotse partner van de Sparta Rotterdam Business Club staan wij voor u klaar om deze visie werkelijkheid te maken voor uw organisatie. Wij nodigen u van harte uit om samen met BICT Groep een wedstrijd van Sparta Rotterdam bij te wonen. Tijdens deze bijzondere gelegenheid vertellen wij u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van geavanceerde ICT-oplossingen.

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Vul dan ons contactformulier in. 

Bas Voermans

Aanmelden voor ICT op z'n Spartaans

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000.

Mail