Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict uitbesteden

ICT uitbesteden 

Voor het beheren en onderhouden van uw ICT is tegenwoordig veel kennis en ervaring nodig. Wij van de BICT Groep begrijpen dat deze kennis niet altijd aanwezig is bij elk bedrijf. Om er toch voor te zorgen dat uw ICT omgeving optimaal blijft functioneren, kunt u uw ICT uitbesteden. De specialisten van de BICT Groep helpen u hier graag bij. Wij kunnen u compleet of deels ontzorgen op het gebied van ICT, waardoor u zich volledig kunt blijven focussen op uw corebusiness!

Voordelen van ICT uitbesteden

Ervoor kiezen om uw ICT uit te besteden brengt vele voordelen met zich mee. Wellicht denkt u nu dat het eenvoudiger is om dit intern bij uw organisatie te regelen, maar wij bewijzen u graag het tegendeel! Wij zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

  • Bespaar kosten: door het uitbesteden van uw ICT beheer, hoeft u niet te investeren in het scholen van personeel. Daarnaast bespaart u op investeringskosten voor speciale hardware en software. 
  • Focus op uw eigen onderneming: door het uitbesteden van uw ICT beheer, hoeft u zich niet bezig te houden met de ICT omgeving. Dat doen wij namelijk voor u! Wij nemen het ICT beheer volledig of deels van u over, zodat u zich kan blijven focussen op uw corebusiness.
  • Kwaliteit: met meer dan 15 jaar kennis en ervaringen kunnen wij u ervan verzekeren dat wij alleen echte kwaliteit leveren. Met behulp van onze specialisten, ontzorgen wij u op ieder gebied van ICT.
voordelen ict uitbesteden

ICT volledig of deels uitbesteden

Voor kleine bedrijven is het vaak niet nodig om iemand in dienst te nemen voor het ICT beheer. Naast dat het niet nodig is, is het ook zonde van uw eigen personeelskosten. Om deze reden laten steeds meer bedrijven, klein en/of groot, hun ICT uitbesteden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de juiste kwaliteit zult krijgen. Echter kunt u er ook voor kiezen om uw ICT beheer deels uit te besteden. U doet een stukje ICT beheer zelf en wij doen de rest! Aan u de keuze welk deel u laat uitbesteden, wij zorgen ervoor dat dit specifieke deel altijd zorgvuldig en nauwkeurig wordt verzorgd.

Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw ICT aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Compleet laten ontzorgen op het gebied van ICT

Overweegt u om uw ICT deels of volledig te laten uitbesteden? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0174 752 000 of vul ons online contactformulier in. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kop koffie bij ons op kantoor in Naaldwijk. 

BICT koffie