Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict systeembeheer

ICT systeembeheer

Wie met systemen werkt, loopt het risico op storingen. En laat iedere onderneming nu net met één of meerdere systemen werken. Hoewel een storing nooit helemaal te voorkomen is, kunt u er wel voor zorgen dat u de kans zo klein mogelijk maakt. Middels ICT systeembeheer en netwerkbeheer zorgt de BICT Groep ervoor dat bij een groot aantal bedrijven de ICT infrastructuur altijd up and running is. Ook voor uw organisatie zou dit zomaar eens de oplossing kunnen zijn. Wij begrijpen dat iedere minuut telt en zorgen in het geval van een calamiteit er dan ook voor dat er snel wordt gehandeld. Door continue monitoring van uw bedrijfsomgeving sporen wij mogelijke storingen vroegtijdig op en zijn ze vaak al opgelost nog voordat u het doorheeft.

ICT systeembeheer uitbesteden

Wanneer u op zoek bent naar een organisatie dat kundig ICT Systeembeheer levert, dan bent u bij de BICT Groep aan het juiste adres. Omdat wij persoonlijke service erg belangrijk vinden, voeren wij naast de remote werkzaamheden ook werkzaamheden uit bij u op locatie. Hierdoor leren onze ICT systeembeheerders uw bedrijf en systemen door en door kennen, wat maakt dat zij problemen nóg sneller kunnen opsporen en oplossen. Door uw ICT systeembeheer uit te besteden bespaart u tijd, wat u op zijn beurt weer kunt besteden aan uw eigen werkzaamheden. Heeft u problemen met uw systeem en moet deze herstart worden? Wij zorgen ervoor dat dit in de avonduren gebeurt, zodat u hier geen last van heeft en zorgeloos door kunt werken.

Systeembeheer uitbesteden | BICT Groep

Voordelen ICT systeembeheer

Slimme inzet van ICT verlaagt niet alleen de risico’s op storingen, dataverlies en gebruikersproblemen, maar het zorgt ook nog eens voor een hogere productiviteit van uw medewerkers. Om deze reden hebben veel van onze klanten hun ICT systeembeheer al bij ons uitbesteed. Maar het uitbesteden van uw systeembeheer bij de BICT Groep brengt meer voordelen met zich mee. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de beveiliging van systemen, updates en back-ups. U bent altijd up-to-date. Daarnaast wordt uw ICT omgeving dag en nacht gemonitord en bewaakt door ons gekwalificeerde team van systeembeheerders, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van eventuele storingen en calamiteiten. Zo hoeft u niet langer zelf tijd en energie te stoppen in het beheren van uw systemen.

Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw ICT systeembeheer aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Systeem onderhoud door de BICT Groep

In iedere organisatie is een goed werkend ICT systeem onmisbaar, echter verschilt de invulling hiervan per bedrijf. Daarom bekijken wij tijdens een persoonlijk gesprek graag welke oplossing het beste past bij u en uw ICT infrastructuur. Niet alleen volledig systeem onderhoud en beheer valt onder onze service, maar ook het ondersteunen van uw eigen ICT afdeling behoort tot de mogelijkheden. Wilt u uw systemen laten beheren door de BICT Groep of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Vul het online contactformulier in op de website of bel ons op 0174 752 000. Wij staan u graag te woord!