Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Zakelijke telefonie Rotterdam

Zakelijke telefonie Rotterdam

Een digitale telefooncentrale levert verschillende voordelen op voor uw bedrijf in regio Rotterdam. De BICT Groep voorziet u graag van Hosted Voice Cloud telefonie of On-premise telefonie. De eerste mogelijkheid wordt gehost binnen het datacenter en is verdeeld over drie geografische datacenter locaties. Met On-premise telefonie installeren wij een VoIP Gateway op locatie. Naar welke mogelijkheid gaat uw voorkeur uit?

Kies voor een digitale telefooncentrale voor uw bedrijf

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om te kiezen voor een digitale telefooncentrale voor uw bedrijf in regio Rotterdam. Bij de BICT Groep leggen wij deze voordelen graag aan u voor. Zo bent u met digitale bedrijfstelefonie altijd en overal bereikbaar. Als drukbezette ondernemer wilt u niets liever dan een optimale verbinding en grenzeloos contact, toch? Daarnaast profiteert u van onderstaande voordelen.

Digitale telefooncentrale Rotterdam | BICT Groep
Paul uw ICT specialist

Neem contact met ons op voor integratie

Denkt u dat automatisering zeker een toegevoegde waarde is voor uw onderneming in bijvoorbeeld regio Rotterdam, Delft of Den Haag? Laat u dan informeren door onze experts. U bereikt ons door te bellen naar 0174 752 000.

Mail