Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Groep Schiedam

ICT bedrijf Schiedam

Bij de BICT Groep bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een ICT bedrijf in de omgeving van Schiedam. In de afgelopen jaren is de BICT Groep uitgegroeid tot een totale ICT dienstverlener, wat inhoudt dat u als ondernemer voor ieder vraagstuk op het gebied van ICT en IT bij ons ons terecht kunt. Onze enthousiaste, technische specialisten staan 24/7 voor u klaar om uw zorgen uit handen te nemen, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. 

ICT beheer uitbesteden

Een goed ingerichte en betrouwbare ICT omgeving is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een organisatie. De kans is groot dat de basis van uw ICT infrastructuur dan ook op orde is. Maar bent u ook al toegekomen aan andere ontwikkelingen, zoals het automatiseren van uw systemen? Deze technische ontwikkeling zorgt er namelijk voor dat u en uw werknemers efficiënter en gerichter te werk kunnen gaan. Wij kunnen ons voorstellen dat u geen kaas heeft gegeten van het inrichten van een ICT omgeving en dat dit het laatste is waar u zich mee bezig wilt houden. Het is daarom aan te raden om met een expert om de tafel te gaan zitten en uw ICT beheer uit te besteden. Met ons als ICT partner bent u ervan verzekerd dat uw digitale transformatie soepel verloopt en dat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. 

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

Van A tot Z | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw ICT aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Complete ICT ontzorging in Schiedam

De BICT Groep, welke gevestigd is in de omgeving van Schiedam, streeft naar zorgeloze en vooruitstrevende ICT oplossingen voor haar klanten. Dit doen wij niet alleen door het installeren van de juiste soft- en hardware, maar ook door de complete inrichting en beveiliging van uw ICT infrastructuur. Het belangrijkste vinden wij dat u volledig wordt ontzorgd op dit gebied. Daarom zorgen wij dat onze ICT oplossingen naadloos aansluiten bij de wensen van uw onderneming. U kunt ons zien als de ICT afdeling van uw organisatie, maar dan werkend vanuit ons kantoor in Naaldwijk. Indien nodig en gewenst komen wij uiteraard ook bij u langs op locatie. 

ict support Schiedam

Uw ICT partner

Als betrouwbare ICT partner hebben wij de afgelopen jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd van organisaties uit diverse branches, waaronder in Schiedam en omgeving. Dit betekent dat wij niet alleen veel kennis hebben van en ervaring hebben in het oplossen van de meeste complexe vraagstukken, maar ook dat deze oplossingen maatwerk zijn voor iedere branche of sector. Bent u benieuwd wat de BICT Groep voor u en uw organisatie kan betekenen? Onze professionals staan graag voor u klaar om te kijken naar de mogelijkheden binnen uw organisatie. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kop koffie bij ons op kantoor. 

ICT bedrijf Schiedam