Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Groep Rotterdam

ICT bedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel en hardwerkend ICT bedrijf in Rotterdam? Dan zijn wij úw partner. Bij de BICT Groep passen wij de Rotterdamse mentaliteit ‘niet lullen maar poetsen’ glansrijk toe en mag u ervan uitgaan dat er niets aan onze dienstverlening ontbreekt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen op het gebied van IT en ICT beheer. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op uw core business, het ondernemen. 

Oplossingen voor uw ICT in Rotterdam

Hoewel Rotterdam zich steeds meer ontwikkelt als woonstad, is en blijft het van oudsher een werkstad. En daar waar de bedrijvigheid hoog is, komt ICT bedrijf de BICT Groep om de hoek kijken. Want als u tijdens het ondernemen ergens niet mee bezig wilt zijn, dan is het met ICT. De BICT Groep biedt een totaalpakket aan oplossingen voor uw IT en ICT in Rotterdam om al uw zorgen uit handen te nemen. Zo maken wij het mogelijk om altijd en overal te kunnen werken via online werkplekken, dat u nooit meer een oproep mist wanneer u niet op kantoor bent en dat uw data altijd volledig is opgeslagen. Kortom, bij de BICT Groep kunt u terecht voor al uw ICT vraagstukken. 

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

online werkplek Rotterdam
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met een beveiligde opslag voor uw bedrijfsgegevens. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

ICT uitbesteden voor zakelijk succes

Wist u dat de BICT Groep Co-sponsor is van Sparta Rotterdam en haar volledige IT en ICT beheer uit handen neemt? ICT op z’n Spartaans noemen wij dat. En wat wij voor Sparta kunnen betekenen, kunnen wij ook voor uw bedrijf. Zakelijk succes begint bij een professionele ICT omgeving en dus bij de BICT Groep. Steeds weer zoeken wij naar innovatieve oplossingen die leiden tot het behalen van (zakelijke) doelstellingen. Een goede, langdurige samenwerking en openstaan voor verbetering is voor ons dan ook de juiste formule om uw ICT infrastructuur klaar te maken voor de toekomst. 

co-sponsor sparta rotterdam

Kennismaken met de BICT Groep

Bij de BICT Groep in Rotterdam is alles mogelijk. Of u nu een groot-, middel,- of klein bedrijf bent, bij ons kunt u terecht voor al uw vraagstukken. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van ICT beheer? Wij vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op via 0174 752 000. Wilt u zich liever eerst zelf oriënteren? Bekijk dan gerust ons uitgebreide scala aan ICT diensten op onze website. 

ICT bedrijf Rotterdam