BICT Groep - ICT bedrijf

ICT bedrijf Naaldwijk

Is uw organisatie gevestigd in (de buurt van) Naaldwijk en bent u op zoek naar een ICT bedrijf dat uw IT- en ICT zaken volledig uit handen neemt? De BICT Groep biedt totaaloplossingen voor al uw ICT vraagstukken. Wanneer u kiest voor BICT Groep Naaldwijk, dan krijgt u de Westlandse mentaliteit er gratis bij: denken in oplossingen, kansen benutten en het streven naar langdurige relaties. Het is onze uitdaging om de klant compleet te ontzorgen op het gebied van IT en ICT, zodat zij kan blijven doen waar zij goed in is.

Welke bedrijven uit Naaldwijk en omstreken gingen u voor? 

Kevin Bogaards - account manager - BICT Groep

Kevin Bogaards
Account Manager

Voor al uw IT- en ICT vraagstukken 

Onze ruime kennis en ervaring stelt ons in staat om ICT oplossingen voor ieder vraagstuk af te stemmen op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Doordat BICT Groep Naaldwijk alle specialismen onder één dak heeft, kan zij u compleet ontzorgen op het gebied ICT. Hierdoor heeft u als zakelijke klant maar één aanspreekpunt voor al uw wensen. Wij bieden het totaalpakket voor alle ICT diensten die uw bedrijf nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een compleet ingerichte online werkplek voor uw medewerkers, een e-mailhandtekening of een zakelijke telefonie oplossing… geen vraagstuk is ons te gek. 

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

Maatwerk ICT oplossingen

Maatwerk ICT oplossingen 

Totaaloplossingen vragen om maatwerk en daarvoor bent u bij de BICT Groep aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in Naaldwijk en op locatie, werkt ons gespecialiseerde team van ICT’ers en medewerkers dagelijks aan mooie ICT vraagstukken voor onze klanten. Wij van de BICT Groep denken met u mee en zorgen ervoor dat uw ICT infrastructuur up-to-date is, zodat u het maximale uit uw organisatie kunt halen! 

ICT bedrijf Naaldwijk - Westland

Uw ICT bedrijf voor het Westland 

Denkt u eraan om uw ICT beheer uit te besteden? Laat dat maar aan ons over. Bij de BICT Groep bent u altijd verzekerd van de beste service. Doordat wij de monitoring in eigen beheer hebben, zijn wij in staat om snel en adequaat te kunnen schakelen in geval van calamiteit. Zo blijft uw ICT omgeving altijd beschikbaar en is het probleem mogelijk al opgelost nog voordat u het doorheeft. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent. Dat is waar de BICT groep voor staat. Klinkt goed, toch? 

Bent u benieuwd wat de BICT Groep voor uw organisatie kan betekenen als ICT bedrijf in Naaldwijk? Neem dan gerust contact met ons op middels het online contactformulier of bel naar 0174 752 000