BICT Groep - ICT bedrijf

ICT bedrijf Monster 

Is uw organisatie op zoek naar een ICT bedrijf in Monster? Dan kan de BICT Groep u uitstekend van dienst zijn! Geen ICT vraagstuk gaan wij uit de weg en we denken graag met u mee. Of het nu gaat om bijvoorbeeld het creëren van een online werkplek of het uitbesteden van uw netwerkbeheer, de BICT Groep staat voor u klaar en neemt deze zaken graag voor u uit handen.

Deze organisaties uit de regio maken al gebruik van onze ICT oplossingen

Kevin Bogaards - account manager - BICT Groep

Kevin Bogaards
Account Manager

Eén ICT bedrijf in Monster voor al uw vraagstukken

U kunt bij de BICT Groep terecht voor al uw ICT gerelateerde vragen. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt voor al uw ICT zaken. Wij zijn gevestigd in de buurt van Monster en zijn gespecialiseerd in onder andere het automatiseren van bedrijfsprocessen, VoIP telefonie en datanetwerken. Voor ieder vraagstuk kunnen we wel een ICT oplossingen aanbieden die we volledig afstemmen op de wensen en behoeften van uw bedrijf en uw medewerkers.

Maatwerk ICT oplossingen

Een veilige en werkende digitale werkomgeving

Een veilige en werkende digitale werkomgeving is van belang voor iedere organisatie. Dat begrijpen we maar al te goed bij de BICT Groep. Ons team van specialisten staat dan ook iedere dag voor u klaar om al uw vraagstukken op te pakken. Omdat ons team beschikt over diverse specialismen, houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen indien er onverhoopt problemen optreden. Zo willen we u zoveel mogelijk ontzorgen op ICT gebied en heeft u er zelf geen omkijken naar. Want, ICT moet toch gewoon werken?

ICT bedrijf Monster

ICT Partner in Monster

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u en uw medewerkers te allen tijde probleemloos te kunnen laten werken. Waar en wanneer ze maar willen. Voor zowel een klein-, middel,- als grootbedrijf beschikken we over ICT oplossingen op maat. Bent u benieuwd hoe wij voor u als ICT partner aan de slag kunnen gaan in Monster? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op! We vertellen u graag meer over onze ICT diensten en voorzien u van een passend advies. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0174 752 000 of vul ons online contactformulier in.