Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Groep Dordrecht

ICT bedrijf Dordrecht

Zorgeloos uw ICT beheer uitbesteden? Dat kan probleemloos bij de BICT Groep. Ons ICT Bedrijf is gevestigd in de buurt van Dordrecht en is zodoende snel ter plekke. Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij als organisatie gegroeid van een conventionele telematica tak tot een totaal dienstverlenende organisatie. Dit betekent dat wij in staat zijn om complexe vraagstukken op alle gebieden van IT en ICT om te zetten naar innovatieve oplossingen. Onze technische specialisten weten van aanpakken en stellen het ontzorgen van u als eindgebruiker centraal, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent. 

Slimme ICT oplossingen

Het automatiseren van bedrijfsprocessen vergroot de efficiency, bespaart kosten en levert daarnaast meer gemak op. En meer gemak betekent ook minder zorgen. De BICT Groep adviseert, implementeert en beheert de beste slimme ICT oplossingen voor uw bedrijf, afgestemd op uw wensen en behoeften. Groeit uw bedrijf? Geen probleem, onze slimme ICT oplossingen groeien mee met uw organisatie. Zo kunnen bijvoorbeeld het aantal online werkplekken eenvoudig naar wens op- en afgeschaald worden. Voor de BICT Groep is geen vraagstuk te gek, wij zoeken iedere keer weer een passende oplossing! 

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

slimme ict oplossingen Dordrecht
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw ICT aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Systeembeheer Dordrecht

In een organisatie waar dagelijks werkzaamheden plaatsvinden, is het niet alleen belangrijk dat de ICT omgeving werkt, maar ook dat het blijft werken. Als ICT bedrijf in de omgeving van Dordrecht nemen wij het systeembeheer uit handen, zodat u de structuur binnen uw organisatie behoudt. Wij zorgen tijdig voor de meest recente updates, voor een veilige online back-up en monitoren tevens uw volledige ICT omgeving. Hierdoor kunnen onze specialisten direct schakelen mochten er plotseling toch problemen optreden. Kortom, bij de BICT Groep is uw systeembeheer in goede handen. 

Systeembeheer uitbesteden | BICT Groep

ICT bedrijf in de omgeving voor Dordrecht

De BICT Groep biedt een verscheidenheid aan diensten, bestaande uit slimme ICT oplossingen voor ieder vraagstuk. Dus ook voor uw organisatie! Bent u benieuwd naar de oplossingen die de BICT Groep voor uw ICT vraagstuk te bieden heeft? Wij vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Wilt u zich liever eerst zelf oriënteren? Bekijk dan gerust ons uitgebreide scala aan ICT diensten op onze website. 

ICT bedrijf Dordrecht