Webhosting

Zowel het MKB als de overheid, de zorgsector en grootzakelijke bedrijven bieden wij een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van hosting services. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee!

Shared webhosting provider

Wilt u ons als shared webhosting provider? Dat kan. Als shared webhosting provider geven wij u een eigen webhosting omgeving. In deze ruimte kunt u uw eigen website bouwen en online laten plaatsen. U kunt hierbij begeleid worden door een van onze partners.

Domeinregistratie

Eenvoudig domeinbeheer

Uw online identiteit

Met een domeinnaam creëert u een unieke online identiteit. U krijgt een uniek internetadres waaraan uw website gekoppeld kan worden. De domeinnaam kan tegelijkertijd gelinkt worden aan een of meerdere e-mailadressen. Benieuwd of uw gewenste domeinnaam nog vrij is? Wij kijken het graag voor u na. Bij beschikbaarheid kunnen wij de domeinnaam direct voor u vastleggen.

Meer lezen

Domeinnaam registreren

Zodra u een unieke domeinnaam heeft, helpen wij u graag met het registreren hiervan. Wij zorgen ervoor dat uw gekozen domeinnaam zowel aan uw website als aan uw e-mailadressen gekoppeld wordt.

Meer lezen

Eenvoudig beheerportaal

Wanneer u een of meerdere domeinnamen bij ons heeft ondergebracht, krijgt u van ons toegang tot een online beheerportaal. Hierin worden domeinnamen eenvoudig beheerd en kunnen e-mailadressen gemakkelijk aangemaakt of gewijzigd worden.

Meer lezen

Behoefte aan Webhosting en domeinregistratie?

Wij bekijken graag samen met u welke webhosting omgeving het beste past bij uw bedrijf. Ook benieuwd of de domeinnaam die u in gedachten had nog vrij is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

bel 0174 - 752 000

Andere bekeken ook

Colocatie | Online Werkplekken

Stap vandaag nog over op Windows 10

Zorg dat u er op tijd bij bent ondersteuning Windows 7 stopt!

Download whitepaper

Onze specialisten staan klaar om u te helpen