Webhosting

Zowel het MKB als de overheid, de zorgsector en grootzakelijke bedrijven bieden wij een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van hosting services. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee!

De BICT Groep is ook een shared webhosting provider (SWP). Als SWP geven wij u een eigen webhosting omgeving. In deze ruimte kunt u uw eigen website bouwen en online publiceren. U kunt hierbij begeleid worden door een van onze partners.
.

Laat u informeren door onze experts

Domeinregistratie

Met een domeinnaam creëert u een unieke online identiteit. U krijgt een uniek internetadres waaraan uw website gekoppeld kan worden. De domeinnaam kan tegelijkertijd gelinkt worden aan één of meerdere e-mailadressen. Benieuwd of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is? Wij kijken het graag voor u na. Bij beschikbaarheid kunnen wij de domeinnaam direct voor u vastleggen.

Zodra u een unieke domeinnaam heeft, helpen wij u graag met het registreren hiervan. Wij zorgen ervoor dat uw gekozen domeinnaam zowel aan uw website als aan uw e-mailadressen gekoppeld wordt.

Wanneer u een of meerdere domeinnamen bij ons heeft ondergebracht, krijgt u van ons toegang tot een online beheerportaal. Hierin worden domeinnamen eenvoudig beheerd en kunnen e-mailadressen gemakkelijk aangemaakt of gewijzigd worden

SSL-certificaat

SSL (Secure Sockets Layer) wordt gebruikt om de verbinding tussen computers te beveiligen, maar ook om websites te beveiligen en het verkeer tussen uw browser en de server te beveiligen.

SSL beveiligt simpel gezegd de verbinding. Voor zo’n beveiligde verbinding is een certificaat nodig, een SSL-certificaat. Met een SSL-certificaat wordt uw vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden. Denk hierbij aan de verbinding tussen uw website en de server, zodat uw login- en betaalgegevens beschermd blijven. Een SSL-certificaat zorgt voor een vertrouwde en beschermde website.

VRAAG DIRECT UW SSL-certificaat aan

Behoefte aan webhosting en domeinregistratie?

Wij bekijken graag samen met u welke webhosting omgeving het beste past bij uw bedrijf. Ook benieuwd of de domeinnaam die u in gedachten had nog vrij is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

contact