hosting services

Altijd online en bereikbaar voor bezoekers

Ontdek meer over webhosting en domeinregistratie

Slimme HOSTING oplossingen die werken...

Optimaliseer flexibel werken met hosting services

Zowel het MKB als de overheid, de zorgsector en grootzakelijke bedrijven bieden wij een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van hosting services. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee!


hosting services

Laat u informeren door onze experts

 Volledig ontzorgd

Van deskundig advies tot aan compleet systeembeheer, wij nemen alle hosting services diensten uit handen. We adviseren u bij het maken van de juiste keuzes, helpen u met het installeren en beheren van uw systemen, en staan u bij voor support. Dit zowel op afstand als op locatie.

 Kostenbesparend

Door slim gebruik te maken van verschillende hosting services bespaart u kosten. Werknemers werken productiever en efficiënter als zij zowel op kantoor als onderweg en thuis kunnen werken. Bovendien zijn hier geen investeringskosten voor nodig.

Overal beheer

Doordat wij over gespecialiseerde proactieve beheersoftware beschikken, kunnen wij uw hostingomgeving voor uw beheren. Dit doen wij zowel op afstand als op locatie. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u blijven doen waar u goed in bent.

Benieuwd hoe hosting services uw werkzaamheden flexibeler kunnen maken?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Laat u daarom informeren door onze experts. U bereikt ons door te bellen naar 0174 752 000. Werkt u liever digitaal? Spreek dan met een van onze medewerkers via de live chat.

contact