Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Colocatie | BICT Groep

Colocatie

Zowel het MKB als de overheid, de zorgsector en grootzakelijke bedrijven bieden wij een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van hosting services. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee!

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, wij zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd en overal met elkaar kunnen communiceren. Vanuit onze datacenters bieden wij geavanceerde colocatiediensten aan. Dit voor zowel grote als kleine IT-omgevingen. U bent gegarandeerd van een optimale up-time van uw servers binnen onze carrier neutrale datacenters.

Wilt u minimale bedrijfsrisico's?

Onze datacenters zijn zodanig ontworpen dat wij u optimale betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit kunnen garanderen. Zowel het datacenter, als het netwerk en de omgeving in de cloud worden door onszelf beheerd. Op deze manier is uw vertrouwelijke informatie bij ons in vertrouwelijke handen.

minimale bedrijfsrisico's | BICT Groep
Paul uw ICT specialist

Laat u informeren door onze experts

Doormiddel van onze colocaties zorgen wij ervoor dat uw medewerkers altijd en overal met elkaar kunnen communiceren. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail