Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
bict data security

Data security

Elk jaar weer worden er records gebroken als het gaat om het aantal cybersecurity incidenten. Vaak denken we dat dit alleen grote bedrijven overkomt, maar niets is minder waar. Ook de kleine bedrijven worden tegenwoordig niet meer gespaart door de hackers. Dit omdat niet alleen grote bedrijven beschikken over waardevolle data. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, als ICT bedrijf kunnen wij u ervan verzekeren dat goede  data security eerdaags van essentieel belang is binnen élk bedrijf.

Wat is data security?

We hebben het allemaal wel eens voorbij zien komen: data security. Maar wat houdt het precies in? Data security is het beschermen van uw data tegen o.a. het verlies van gegevens door bijvoorbeeld technische storingen, menselijke fouten of criminaliteit. Technische storingen kunnen zich voordoen door problemen met de dataopslag of andere noodzakelijke stroomvoorzieningen. Menselijke fouten kunnen worden gemaakt als bevoegde of onbevoegde werknemers in uw organisatie toegang hebben tot data en deze ongewenst openen, wijzigen of verwijderen. Maar ook hebben we de laatste jaren te maken met toenemende criminaliteit, waarbij internet de toegang is tot uw data. De toenemende afhankelijkheid van bedrijven van computersystemen en data vergroot de waarde daarvan. Hierdoor wordt diefstal of gijzeling van uw data door criminele organisaties steeds meer winstgevend en hierdoor aantrekkelijker voor cybercriminelen.

data security bescherming

ESET Silver Partner 

Wij mogen onszelf ESET Silver Partner noemen en daar zijn wij trots op! Want hiermee zijn wij in staat om kleine en/of grote bedrijven met uiteenlopende security uitdagingen te ondersteunen tegen o.a. data lekken, computervirussen, stroomuitvallen en de menselijke fouten zoals het onbedoeld verwijderen van gegevensbestanden.

Om onze kennis voortdurend bij te scholen, volgen de specialisten van de BICT Groep diverse trainingen en cursussen. Daarnaast worden er webinars bijgewoond op het e-learning platform van ESET. Hiermee zorgen wij er als team voor dat we de strijd tegen cybercrime winnen en dat al uw data zich in een beveiligde omgeving bevindt.

silver partner eset
Gert Jan | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met Data security voor het optimaal beveiligen van uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Goed data security met de BICT Groep 

Als ICT bedrijf begrijpen wij maar al te goed dat u zich het liefst zo min mogelijk wilt bezig houden met onderwerpen zoals data security. In uw geval is dit ook helemaal niet nodig, want daar zijn wij voor! Wij nemen maar al te graag uw data security uit handen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het online contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel dan gerust op ons telefoonnummer: 0174 752 000. Hierop zijn wij elk dagdeel van de week bereikbaar  om u van dienst te zijn. Op naar een goede data security met de BICT Groep!

data security