Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Cyber security Den Haag | BICT Groep

Cyber security Den Haag

Als organisatie in Den Haag is het belangrijk om uw cyber security op orde te hebben. Dit voorkomt dat gegevens onnodig worden blootgesteld aan bijvoorbeeld hackers. De BICT Groep helpt u hier graag bij! Als Silver Partner van ESET® zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze u uitstekend adviseren en ontzorgen op het gebied van cyber security in Den Haag en omgeving.

Wat is cyber security?  

De term ‘cyber security’ omvat alle activiteiten die worden ondernomen om gegevens, servers en apparaten te beschermen tegen cyberaanvallen. Denk hierbij aan het up-to-date houden van uw software, het installeren van een firewall, het gebruik van multifactorauthenticatie en het kiezen voor endpoint encryptie. Maar cyber security bestaat uit meer dan technologie. Ook diverse processen en zelfs uw medewerkers maken deel uit van de cyber security. Hierbij kunt u denken aan geheimhoudingsverplichtingen en het geven van beveiligingstrainingen aan uw personeel.

Wat is cyber security | BICT Groep

De voordelen van cyber security in Den Haag uitbesteden

U kunt ervoor kiezen om uw cyber security zelf te regelen, maar dit vereist de nodige kennis en ervaring. Heeft u dit niet, dan kunt u ervoor kiezen om iemand in dienst te nemen. Hier zal u echter behoorlijk voor moeten investeren qua personeel en de nodige periodieke bijscholing. Kies er daarom voor om uw cyber security in Den Haag uit te besteden aan een ICT bedrijf zoals de BICT Groep. Wij zorgen er onder andere voor dat u geen omkijken meer heeft naar het inregelen van de juiste beveiligingen en bovendien zullen wij uw systemen 24/7 monitoren, waardoor een eventuele dreiging in no-time kan worden opgespoord en aangepakt. Zo kunt u onbezorgd en ongestoord blijven werken.

Van A tot Z | BICT Groep

Hoe staat het met uw cyber security?

Wilt u weten of uw systemen optimaal beveiligd zijn? Doe dan onze Endpoint Security Assessment. Na het invullen van een aantal vragen stellen wij voor u een adviesrapport op waarmee u een inzichtelijk stappenplan krijgt om uw bedrijfsomgeving nog beter te beveiligen. Heeft u vragen over onze cyber security oplossingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vraag stellen aan onze expert via telefoonnummer 0174 752 000 of via ons online contactformulier.

Hoe staat het met uw cyber security in Den Haag | BICT Groep
Jordy | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Profiteer vandaag nog van onze dedicated servers! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail