Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Zonnebrand website header

BICT Groep beschermt jou(w data) ook deze zomer

Terwijl je je huid wilt beschermen tegen schadelijke UV-stralen, is het net zo belangrijk om je data te beschermen tegen cyberdreigingen. Bij BICT Groep begrijpen we deze dubbele noodzaak en bieden we dé oplossingen die je overal en altijd beschermen. Onze BICT Zonnebrand biedt niet alleen de hoogste UV-bescherming, maar we zorgen er ook voor dat je bedrijfsgegevens en -systemen 24/7 veilig zijn met onze betrouwbare IT-security. Net zoals je jezelf insmeert om je huid te beschermen tegen de zon, beschermt onze IT-security je tegen indringers en bedreigingen. Zo kun jij zorgeloos genieten van een veilige zomer, zowel offline als online.

Palm

Altijd en overal zorgeloos genieten

Slot

24/7 bescherming van huid & data

Zon

De Firewall tegen zon & dataverlies

Vinkje

Optimale preventie voor huid & data

De Firewall tegen zon & dataverlies

Een firewall controleert binnenkomende en uitgaande communicatie tussen twee delen van een netwerk en bepaalt of verkeer van buiten veilig genoeg is om binnen te komen op je bedrijfsnetwerk. Net zoals onze firewalls je data beschermen tegen indringers, beschermt onze BICT Zonnebrand je huid tegen schadelijke UV-straling.

BICT Zonnebrand laptop

Steun het KWF Kankerbestrijding

Dag in, dag uit worden duizenden mensen geconfronteerd met kanker, of je nu zelf de diagnose krijgt of iemand om wie je geeft. Voor deze mensen komt BICT Groep in actie! Voor elke BICT Zonnebrand die wij kosteloos uitleveren doneren wij €1,- aan het KWF Kankerbestrijding. Met het geld dat deze organisatie inzamelt, maken we samen het verschil in het leven van vele Nederlanders die jaarlijks de diagnose krijgen. De donaties aan KWF Kankerbestrijding gaan naar meer onderzoek, betere zorg en ondersteuning, verhoogde overlevingskansen, meer bewustzijn en nog veel meer. Lees meer over KWF Kankerbestrijding op www.kwf.nl.

Download

Optimale preventie voor huid & data

Bescherm je jezelf goed tegen de zon? Dan is de kans dat je schade aan de huid kleiner. We genieten graag van de zon, maar door blootstelling aan UV-straling loop je een groter risico. Smeer je dus regelmatig in om jezelf te beschermen. Onze BICT Zonnebrand biedt de hoogste UV-bescherming, terwijl onze betrouwbare IT-security je bedrijfsgegevens en -systemen 24/7 veilig houdt!

Zonnebrand tube in zand
Zonnebrand website

BICT Zonnebrand bij jou op de club of vereniging?

Bescherm jezelf en anderen deze zomer door een display met BICT Zonnebrand te bestellen voor bij jou op de club of vereniging. Met een handige display binnen handbereik, zorg je ervoor dat iedereen op elke locatie zorgeloos kan genieten.

Vraag nu jouw (GRATIS) BICT Zonnebrand aan!


Maak je klaar voor een zorgeloze zomer met optimale bescherming voor zowel je huid als je data. Bestel nu een gratis display met BICT Zonnebrand voor op kantoor, club of vereniging en ervaar het gemak van volledige bescherming op elke locatie. Vul het formulier in en ontvang jouw BICT Zonnebrand. Met BICT Zonnebrand ben je áltijd voorbereid op een veilige en zonnige zomer.


* Verplicht veld. Door de inzending van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.