Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel Delft - Delfgauw

Om succesvol online zaken te kunnen doen, is een betrouwbare en snelle internetverbinding essentieel. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat uw organisatie altijd online is en online blijft? Met zakelijk glasvezel van BICT Groep bieden wij u een passende oplossing voor uw organisatie om altijd en overal verbonden te blijven. Onze zakelijke glasvezelverbinding zorgt voor een voortdurende uitwisseling van data, waardoor naadloze verbinding tussen uw organisatie, collega's en bedrijfsobjecten mogelijk wordt gemaakt. De hoge snelheid en bandbreedte van ons glasvezelnetwerk verzekeren u niet alleen van optimale beschikbaarheid, maar bevorderen ook de productiviteit van uw medewerkers.

Voordelen zakelijk glasvezel

Met zakelijk glasvezel beschikt u over razendsnel internet, maar er zijn meer voordelen voor bedrijven. Glasvezel is stabiel, schaalbaar en toekomstbestendig. De toegankelijkheid van de internetverbinding maakt het mogelijk dat meerdere aanbieders hun diensten kunnen aanbieden over hetzelfde netwerk. In tegenstelling tot andere internetverbindingen biedt zakelijk glasvezel een hoge uploadsnelheid, wat gunstig is voor organisaties die te maken hebben met een hoog dataverbruik en grote transacties. Als uw organisatie veel gebruikmaakt van Microsoft 365 of online werkplekken in de cloud, biedt zakelijk glasvezel een toekomstbestendige oplossing voor continuïteit en stabiliteit.

Supersnel en stabiel internet - BICT Groep

Supersnel en stabiel internet

Upload  is download - BICT Groep

Upload = download

Eenvoudig op- en af te schalen - BICT Groep

Flexibel en schaalbaar

Klaar voor de toekomst - BICT Groep

Klaar voor de toekomst

Glasvezel

Zakelijk Glasvezel

Realiseren glasvezelaansluiting

Elke ondernemer heeft recht op snel en stabiel internet, ook wanneer uw onderneming is gevestigd in een buitengebied. Ondanks dat er in veel buitengebieden nog relatief weinig glasvezel ligt, is het vrijwel altijd haalbaar om een zakelijke glasvezelaansluiting te realiseren, in tegenstelling tot particuliere glasvezel. Bent u benieuwd naar de beschikbare verbindingen voor uw onderneming? We voeren graag een postcodecheck voor u uit, zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden.

Netwerkbeheer BICT Groep

Overstappen op zakelijk glasvezel

Heeft het internet een grote impact op uw organisatie? Dan kan het van aanzienlijke meerwaarde zijn om over te stappen op zakelijk glasvezel van BICT Groep. Onze zakelijke glasvezel biedt snelheid, betrouwbaarheid en is ongevoelig voor storingen of vertragingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een vast IP-adres te koppelen aan uw verbinding en te profiteren van een zeer hoge bandbreedte tegen een scherp tarief. Wenst u advies voor een eenvoudige overstap? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Onze specialisten maken u graag klaar voor de toekomst.

Glasvezel

Zakelijk glasvezel

Met zakelijk glasvezel van BICT Groep bieden wij een passende oplossing voor uw organisatie. Ons gespecialiseerde team van ICT'ers maakt uw organisatie graag klaar voor de toekomst, terwijl u zich volledig focust op uw core business. Want als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Wij helpen u graag verder!

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht
* Verplicht veld. Door de inzending van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.