cloud telefonie

Vaste nummer op mobiel 

Wilt u de zakelijke uitstraling van een vast telefoonnummer, maar de flexibiliteit van uw mobiele telefoon? Dan hebben wij van de BICT Groep hier de juiste oplossing voor: vaste nummer op mobiel.

Voor een laag bedrag per maand bent u altijd en overal optimaal bereikbaar. Dit komt doordat uw zakelijke oproepen worden doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon, waardoor u altijd in staat bent om uw inkomende oproepen te beantwoorden. Dus ook wanneer u niet aanwezig bent op kantoor. Daarnaast werkt deze oplossing heel flexibel en kunt u zelf aangeven op welke manier u bereikbaar wilt zijn.

Bart- VoIP Specialist - BICT Groep

Bart
VoIP Specialist

Samen bereikbaar op één zakelijk nummer 

Wanneer u en uw collega(s) beide beschikbaar willen zijn op hetzelfde zakelijke nummer, is ons vaste nummer op mobiel een passende oplossing. Zodra er naar het zakelijke nummer wordt gebeld, gaat deze over op zowel de mobiele telefoon als het VoIP toestel. Op het moment dat u de telefoon opneemt, stopt automatisch het inkomende gesprek op de telefoon van uw collega. Deze functie kunt u uitbreiden tot een onbeperkt aantal mobiele telefoonnummers. Zo zorgt u ervoor dat u altijd zakelijk bereikbaar bent op uw mobiele telefoon. 

IT diensten

Laat u informeren door onze experts

Aparte voicemail 

Wilt u een aparte voicemail voor uw privé en zakelijke telefoonnummer, maar maakt u gebruik van één mobiele telefoon? Geen probleem, want met het vaste nummer op mobiel kunt u eenvoudig een aparte voicemail instellen. Voicemail is een standaard onderdeel van uw abonnement. Al uw ingesproken berichten worden automatisch per mail naar u verzonden, inclusief de bijbehorende gegevens. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u belangrijke voicemails over het hoofd ziet en kunt u deze op een later moment oppakken. 

Dé oplossing voor uw organisatie 

Wilt u als organisatie de beste service leveren en altijd optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten, dan is het vaste nummer op mobiel van de BICT Groep dé oplossing voor uw organisatie. Aarzel niet om vandaag nog over te stappen, wij kijken graag met u mee naar de verschillende mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000 en wellicht belt u ons de volgende keer al met het vaste nummer op mobiel!