Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
online werken

Service remote desktop

Service remote desktop wordt ook wel eens de RDS genoemd. Iets waar u wellicht wel eens over heeft gehoord, maar wat houdt het nou exact in? RDS is een functionaliteit waarmee wij u als organisatie de mogelijkheid geven om via een apparaat in te loggen op een externe server. Zodra u bent ingelogd op elk willekeurig apparaat, met uw zelfgekozen wachtwoord, kunt u overal aan het werk gaan waar u maar wilt.   

Continue beschikbaar met de online werkplek 

De RDS is een mooie oplossing voor organisaties met meerdere vestigingen of medewerkers die veel onderweg zijn voor hun werk. Daarnaast kan het uw medewerkers een vertrouwd gevoel geven, dat zij zich geen zorgen hoeven te maken dat zij niet bij bepaalde bestanden kunnen op afstand.

Want of u nu thuis werk, in een café of gewoon op kantoor, u blijft continu beschikbaar met de online werkplek van de BICT Groep. Dit brengt als voordeel mee, dat u in staat bent om zo flexibel en productief mogelijk te werken. Daarnaast bevindt uw werkplek zich in ons streng beveiligde datacenter en groeit het aantal online werkplekken eenvoudig met uw organisatie mee. Dit en nog veel meer is allemaal mogelijk met de service remote desktop van de BICT Groep.

BICT service remote desktop

Profiteer van alle licenties van Microsoft 365

Zodra u gebruik maakt van de online werkplek van de BICT Groep, kunt u profiteren van alle Microsoft 365 licenties. Het verzamelpakket aan licenties biedt u de mogelijkheid om altijd, overal en veilig aan de slag te gaan op elk gewenst apparaat.

Naast de welbekende tools als Word, Excel en PowerPoint, kunt u ook gebruik maken van Microsoft Teams en OneDrive, die de communicatie binnen uw organisatie sterker maken. OneDrive zorgt ervoor dat u nog meer opslagruimte heeft voor uw bestanden en heeft u al uw gegevens, informatie en foto’s altijd binnen handbereik.

office 365
Gert Jan | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Het liefst vandaag nog altijd en overal werken waar u maar wilt? Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Ondersteuning op afstand met service remote desktop

Naast dat wij u als organisatie diverse mogelijkheden geven om zorgeloos op afstand te werken, bieden wij u ook de mogelijkheid om te profiteren van ondersteuning op afstand. De specialisten van de BICT Groep zullen elk dagdeel van de week voor u klaar staan, om uw ICT gerelateerde vraagstukken direct op te pakken. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons via het telefoonnummer 0174 752 000. Dan zorgen wij er direct voor dat u zorgeloos kunt werken op afstand met onze service remote desktop!

ict support op afstand