Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Webhosting | BICT Groep

Serverbeheer 

Het klinkt ons allemaal bekend in de oren: een server. Misschien heeft u wel eens gehoord van een webserver, opslagserver of hoofdserver, maar wat houdt server nou exact in? Simpel gezegd is een server een computer, net zoals de computer die u wellicht thuis hebt staan. Echter is een computer met server vaak ingericht met onderdelen die wat duurder en sneller zijn, dan een eenvoudige (thuis)computer.

De server wordt als het ware gezien als het hart van uw bedrijfsnetwerk. Hier staan verschillende applicaties op die u gezamenlijk kunt gebruiken. Ook wordt uw data centraal opgeslagen, beschikt u over een online back-up en alle e-mails worden via uw server opgevangen. Wanneer de server binnen uw organisatie uitvalt, kan dat storend en/of schadelijk zijn voor uw organisatie. Door uw serverbeheer slim uit te besteden aan de BICT Groep, kan dit worden voorkomen!

Online back-up van de BICT Groep

Met de online back-up van de BICT Groep hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw data op de server verloren gaat wanneer u te maken krijgt met bijvoorbeeld een gestolen of gecrashte laptop. Uiteraard hopen wij niet dat dit gebeurt, maar voor het geval dit wel een keer het geval is, bent u ervan verzekerd dat wij uw data eenvoudig en snel kunnen herstellen. In een mum van tijd zullen al uw bestanden weer op uw computer staan, zoals voorheen het geval was. Hiermee is het niet langer nodig om al uw data op te slaan op bijvoorbeeld een usb-stick, maar blijft het gewoon veilig opslagen op uw server.

online back-up

Onderhoud van de server

Onderhoudswerkzaamheden aan de server is noodzakelijk voor het functioneren van een bedrijf. Echter kan onderhoud nog wel eens voor een tijdelijke down-time zorgen, oftewel de tijd waarin de server niet beschikbaar is. Wij van de BICT Groep begrijpen maar al te goed hoe vervelend dit is, dus wij streven ernaar om deze werkzaamheden uit te voeren op een moment dat u niks zult merken van deze korte down-time. Buiten uw werktijden om, gaan wij aan de slag!

Serverbeheer | BICT Groep
Paul | Field Engineer

Laat u informeren door onze experts

Laat uw serverbeheer vandaag nog uitbesteden aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Serverbeheer slim uitbesteden aan de BICT Groep 

Berichten zoals down-time zullen direct verleden tijd zijn als u uw serverbeheer slim laat uitbesteden aan de BICT Groep. Dat klinkt goed toch? Neem direct contact met ons op middels het online contactformulier of ons telefoonnummer: 0174 752 000 en uw organisatie zal beschikken over een goed serverbeheer.

serverbeheer