Third Party Memorandum (certificaat)

Security scan

  • Snel en betaalbaar inzicht de stand van informatiebeveiliging
  • Overzichtelijk rapport met prioriteiten checklist voor uw interne organisatie
  • Krijg direct bevestigd welke zaken er goed op orde zijn
  • Weet direct waar uw prioriteiten bij verbetering van voorzieningen liggen
  • Maak een geïnformeerde keuze in uw toekomstige investeringen in informatiebeveiliging
  • Houdt uw organisatie scherp
  • Werk doorlopend met BICT Groep en TT3P, dé professionele ICT security en privacy partner, aan uw zijde

U ontvangt op basis van onze zorgvuldige beveiligingschecklist een jaarlijkse scan van alle relevante beveiligingsbeheersmaatregelen. Hieruit blijkt op eenvoudige wijze waar de verbeteringen voor uw organisatie liggen en met welke prioriteit u deze zou kunnen (laten) oplossen. Hierna maakt u natuurlijk zelf uw afwegingen tussen informatiebeveiliging en de investering hierin.

Een jaarlijkse scan omdat informatiebeveiliging alles behalve statisch is. Computercriminelen passen steeds hun werkwijze aan en uw organisatie is ook in beweging. Wij zijn bovendien doorlopend beschikbaar voor u in het kader van beveiliging en wij houden bij wanneer de volgende scan moet plaatsvinden en plannen dan op ons initiatief de scan met u in. Wij houden u scherp.

IT diensten

Interesse? Neem contact met ons op 

Pascal - Senior Systeembeheerder - BICT Groep (1)

Pascal
Senior Systeembeheerder

Wilt u een eenmalige scan laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk ook en u kunt ook vaker dan eenmaal per jaar een scan door ons laten uitvoeren. Neem voor meer informatie omtrent voorwaarden en tarieven contact met ons op. 

TT3P werkt voor u en is onafhankelijk

De security scan vindt plaats op afstand via een online meeting tussen de auditor van TT3P en de vertegenwoordiger van uw organisatie. Een belangrijk detail is dat TT3P volledig in uw opdracht werkt en onafhankelijk is. TT3P levert geen diensten om uw informatiebeveiliging te verbeteren. Die betrekt u bij BICT Groep of uw huidige ICT leverancier. De advisering van TT3P wordt niet beïnvloed door het vooruitzicht dat zij ook de bijbehorende diensten aan u leveren.

Als opdrachtgever ontvangt u:

  • Een jaarlijks ICT security scanrapport op maat voor intern gebruik binnen de organisatie met daarin een prioriteitenlijst met te treffen risicobeheersmaatregelen
  • Een adviesgesprek op afstand na iedere scan
  • Doorlopend telefonische ondersteuning bij security noodgevallen

Eenvoudig, snel, praktisch en betaalbaar!

Interesse in een security scan? Neem contact met ons op.