Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Header systeembeheer

Security Audit

  • Snel en betaalbaar inzicht de stand van informatiebeveiliging
  • Een ICT security audit rapport op maat voor intern gebruik binnen de organisatie met daarin een prioriteitenlijst met te treffen beheersmaatregelen en een formeel audit rapport voor extern gebruik (om aan belanghebbenden (aandeelhouders, financiers, leveranciers, opdrachtgevers) te kunnen overleggen).
  • Krijg direct bevestigd welke zaken er goed op orde zijn
  • Weet direct waar uw prioriteiten bij verbetering van voorzieningen liggen
  • Maak een geïnformeerde keuze in uw toekomstige investeringen in informatiebeveiliging
  • Houdt uw organisatie scherp
  • Werk doorlopend met BICT Groep en TT3P, dé professionele ICT security en privacy partner, aan uw zijde

Snel en acuraat inzicht in uw informatiebeveiliging

Een compliance audit geeft snel inzicht in uw huidige ICT Security. En daarmee op welke punten verbetering nodig is. Onze audit toetst uw ICT securitybeheersmaatregelen en -beleid en legt de kwetsbaarheden bloot.

U ontvangt op basis van onze uitgebreide auditchecklist een jaarlijkse audit van beveiligingsbeheersmaatregelen die de organisatie heeft getroffen en compliance met deze beheersmaatregelen en algemene uitganspunten van informatiebeveiliging. Hieruit blijkt op eenvoudige wijze waar de verbeteringen voor uw organisatie liggen en met welke prioriteit u deze zou kunnen (laten) oplossen. Hierna maakt u natuurlijk zelf uw afwegingen tussen informatiebeveiliging en de investering hierin.

Een jaarlijkse audit omdat informatiebeveiliging alles behalve statisch is. Computercriminelen passen steeds hun werkwijze aan en uw organisatie is ook in beweging. Wij zijn bovendien doorlopend beschikbaar voor u in het kader van beveiliging en privacy en wij houden bij wanneer de volgende scan moet plaatsvinden en plannen dan op ons initiatief de audit met u in. Wij houden u scherp.

Accuraat inzicht | BICT Groep
Gert Jan | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Meer weten over de security scan? Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Eenmalige audit

Wilt u een eenmalige audit laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk ook en u kunt ook vaker dan eenmaal per jaar een audit door ons laten uitvoeren. Neem voor meer informatie omtrent voorwaarden en tarieven contact met ons op.

Rapportage en concreet onafhankelijk advies

De audit vindt plaatst op uw locatie tussen de auditor van TT3P en een vertegenwoordiger van uw organisatie. Een belangrijk detail is dat TT3P volledig in uw opdracht werkt en onafhankelijk is. TT3P levert geen diensten om uw informatiebeveiliging te verbeteren. Die betrekt u bij BICT Groep of uw huidige ICT leverancier. De advisering van TT3P wordt niet beïnvloed door het vooruitzicht dat zij ook de bijbehorende diensten aan u leveren.

Met de auditrapportage krijgt u scherp inzicht in de resultaten van uw audit. Hierbij krijgt u per onderdeel concreet advies over de verbeteringen die u kunt doorvoeren. Adviezen in begrijpelijke taal die zorgen voor bewustzijn, een effectieve aanpak en snelle verbeteringen.

Wat telt in het advies van TT3P, is de uitvoerbaarheid en een passende investering. Zij stellen geen implementatie van zware frameworks zoals ISO en NIST of technische (penetratie)testen voor, als dat niet nodig is.

Rapportage en concreet onafhankelijk advies | BICT Group
Interesse in een security scan?
Neem contact met ons op