Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Private Cloud | BICT Groep

Private Cloud

Wilt u zich geen zorgen meer maken over netwerk- en hardware onderhoud, maar wilt u er wel voor zorgen dat uw dienstverlening 24/7 optimaal blijft presteren terwijl u volledige controle over uw data behoudt? Kies dan voor de private cloud oplossing van de BICT Groep. Niet alleen bespaart u met deze oplossing veel tijd en energie, ook behoren verplichte investeringen in uw eigen hardware tot het verleden.

Wat is een private cloud?

Zowel een public als private cloud zijn externe, virtuele omgevingen die alleen beschikbaar zijn voor uw eigen organisatie. Het verschil tussen deze twee diensten zit hem in de inrichting van de omgeving. In tegenstelling tot een public cloud deelt u namelijk geen resources met andere organisaties. Met andere woorden, een private cloud kan volledig worden aangepast aan de manier waarop uw organisatie werkt terwijl u bij een public cloud vaak vast zit aan diverse vooraf geconfigureerde instellingen.

Wat is een private cloud | BICT Groep

Waarom kiezen voor onze private cloud?

Omdat de private cloud volledig naar wens wordt ingericht met uw eigen resources, bent u verzekerd van de meest optimale prestaties voor uw organisatie. Daarnaast profiteert u ook van een lage latentie, hoeft u ook niet meer te investeren in eigen hardware en heeft de BICT Groep de volledige controle over uw omgeving met de meest nieuwe technologieën en beheersystemen.

Waaromene private cloud? | BICT Groep

Cloudoplossingen van de BICT Groep

Wanneer u voor de cloudoplossingen van de BICT Groep kiest, dan heeft u niet alleen toegang tot de beste IT oplossingen, maar ook tot onze professionele hulp. Onze specialisten zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar om u te assisteren bij uw vraagstukken. Dit alles regelen wij tegen een voordelige vaste prijs per maand. Wilt u meer weten over onze services en diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u uiteraard graag meer over onze private cloud oplossing en wat de meest voorname voordelen zijn voor uw organisatie.

Cloudoplossingen van de BICT Groep
Paul | Field Engineer

Laat u informeren door onze experts

Profiteer vandaag nog van onze private clouddiensten! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail