Bellen via het internet met Yeastar Hosted Voice                                    

Bent u al bekend met Yeastar Hosted Voice? Wij zijn trots dat wij deze dienst aan u mogen aanbieden. In dit artikel leest u wat Yeastar Hosted Voice is en waarom het een must is voor uw organisatie!

Yeastar Hosted Voice is een hoogwaardige telefoniedienst die wordt aangedreven door de nieuwste technologie. Het resultaat; een VoIP-platform met één van de hoogste MTBF (Mean Time Between Failures) in de industrie. De Yeastar Hosted Voice dienst is een krachtige telefoniedienst die voldoet aan uw behoeften.

Verlaag uw kosten, verbeter uw communicatie, vergroot uw bereik
Een investering is bij Yeastar Hosted Voice niet nodig. U betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand. Deze bedrijfstelefonie-oplossing groeit mee met uw organisatie. Zo kunt u gemakkelijk op- en afschalen en betaalt u nooit te veel. Middels de Hosted Voice oplossing kunnen uw medewerkers onderling beter samenwerken. Zij kunnen zelf eenvoudig hun bereikbaarheidsinstellingen aanpassen, met elkaar chatten en zien welke collega’s er beschikbaar zijn. Bovendien mist u nooit meer een telefoontje met de vast- mobiel integratie. U kunt overal ter wereld bellen en gebeld worden op uw vaste óf mobiele nummer. Zo bent u altijd bereikbaar voor klanten en collega’s.

Dashboard
Yeastar Hosted Voice beschikt over een overzichtelijk dashboard. Het dashboard heeft de mogelijkheid om tot drie wachtrijen tegelijkertijd weer te geven en is geheel naar eigen wens in te richten met verschillende widgets. Het dashboard voor Yeastar is een cloud applicatie die eenvoudig te koppelen is aan uw telefooncentrale.

Vast- mobiel integratie middels Linkus
Middels de Linkus applicatie wordt er een vast- mobiel integratie gecreëerd, waardoor u nooit meer een oproep mist wanneer u niet aanwezig bent op kantoor. Het kantoor-telefoonnummer gaat namelijk overal mee naartoe. De mobiele gebruikers zijn continu bereikbaar op het kantoor-telefoonnummer, waarbij het eigen mobiele telefoonnummer niet gebruikt hoeft te worden. Een bijkomend voordeel is dat de mobiele gesprekskosten afnemen, omdat de VoIP-telefoongesprekken via de telefooncentrale op kantoor lopen.

Verbeterde ervaring met de nieuwe CallKit
Dankzij CallKit werkt de Linkus-app samen met de standaard Telefoon-app. De gesprekken via vast- mobiel integratie hebben middels het gebruik van CallKit de look and feel van een standaard telefoongesprek. De telefoon gaat over met de standaard gebruikersinterface van Apple iOS of Android. Met CallKit krijgen de VoIP-gesprekken een hogere prioriteit en minder onderbrekingen.

Optimale flexibiliteit met de Yeastar Softphone
Het gebruik van een Yeastar Softphone is ideaal voor medewerkers die veel onderweg zijn en optimaal bereikbaar willen blijven voor klanten en collega’s. Voor het interne belverkeer blijven zij via hun verkorte kiesnummer bereikbaar.

Benieuwd wat Yeastar Hosted Voice voor uw organisatie kan betekenen? Bezoek de website of neem contact op via info@yeastarhostedvoice.nl of 085-0220190.

Bezoek website

Meest recente BICT nieuws

ISDN stopt, stap over en proviteer van de VoIP overstapweken

Maakt uw bedrijf nog gebruik van ISDN? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen. Tijdens de VoIP overstapweken helpen wij u graag met een soepele overgang én profiteert u van...

Microsoft stopt ondersteuning Windows 7. Wat nu?

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning van Windows 7 in 2020 beëindigd wordt. Vanaf 14 februari 2020 worden er geen technische...

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat... 

Meer lezen

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is... 

Meer lezen

Voorkom dataverlies met een online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal...

Meer lezen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Onze specialisten staan klaar om u te helpen