bict-nieuws

Nieuws

Behind the scenes & IT
       4 minuten

Winnaar ESET Recognition Award

Op 22 april jl. vond de uitreiking van de ESET Champion Awards 2019 plaats. Met veel trots kunnen wij mededelen dat de BICT Groep winnaar is van de ESET Recognition Award 2019! Deze award wordt uitgereikt aan partners met bijzondere en noemenswaardige prestaties waarmee zij andere IT-partners inspireren.

ESET benoemt hierbij dat het bijzonder is om te zien hoe wij binnen 1 jaar zijn uitgegroeid tot een zeer volwassen security partner voor onze klanten. Dit dankzij de technologie van ESET, maar vooral door de inzet van onze medewerkers en de juiste mindset. Binnen 4 maanden tijd hebben wij een SOC (Security Operations Center) opgebouwd waarmee wij onze klanten kunnen voorzien van 24x7 security monitoring. ESET vindt het ontzettend noemenswaardig hoe wij dit hebben aangepakt.

Hartelijk dank ESET Nederland voor deze mooie award! Wij werken graag met ESET samen om onze klanten van optimale security te voorzien. Op een mooi en succesvol 2020! 

ESET recognition award
ESET recognition award

“Het is enorm bijzonder om te zien hoe jullie in één jaar om zijn geturnd tot zeer volwassen security partner."

- Dave Maasland
Owner & CEO @ESET Nederland

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van internet security? Lees meer over betrouwbare IT-beveiliging op onze Internet Security pagina, of neem contact met ons opWij helpen u graag verder!

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht