Welkom in het BICT Groep stadion

De BICT Groep heeft haar naam voor drie seizoenen aan de voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande verbonden. Sinds vorig seizoen mogen wij ons trotste hoofdveldsponsor noemen van het BICT Groep Stadion in ‘s-Gravenzande.

De reden voor deze samenwerking heeft te maken met de overeenkomstige visies van beide partijen. Wij, als totaal dienstverlener op ICT-gebied, hebben diverse specialismen gebundeld om zo totaaloplossingen te bieden aan onze klanten. FC ’s-Gravenzande werkt op exact dezelfde wijze aan het samenwerkingsverband binnen de verschillende teams. Zo zetten zij, net als wij, alles op alles om het perfecte team te vormen om zo het beste resultaat te realiseren. Niet voor niets voetballen deze toppers in het officiële BICT Groep Stadion!

Door de herkenbare visie was de keuze om samen te werken met FC ’s-Gravenzande snel gemaakt. De sponsoring van het voetbalstadion van de vereniging was zowel voor ons als voor FC ’s-Gravenzande een strategische keuze met als doel mensen binnen de club te verbinden. 

Wij wensen de leden van FC ’s-Gravenzande dit seizoen veel voetbalplezier toe en wij hopen u snel eens te zien in het BICT Groep Stadion!

contact

Meest recente BICT nieuws

Enorme toename phishing via WhatsApp

Uit de fraudecijfers van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en Betaalvereniging Nederland blijkt dat er de afgelopen maanden...

eSIM: wat is het en wat kun je er mee?

De eSIM is de opvolger van de traditionele plastic simkaart en kent vele voordelen. Hoewel er op dit moment nog relatief weinig gebruik van wordt gemaakt...

Stap vandaag nog over op Windows 10

Zorg dat u er op tijd bij bent ondersteuning Windows 7 stopt!

Download whitepaper

Onze specialisten staan klaar om u te helpen