Welkom in het BICT Groep stadion

De BICT Groep heeft haar naam voor drie seizoenen aan de voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande verbonden. Sinds vorig seizoen mogen wij ons trotste hoofdveldsponsor noemen van het BICT Groep Stadion in ‘s-Gravenzande.

De reden voor deze samenwerking heeft te maken met de overeenkomstige visies van beide partijen. Wij, als totaal dienstverlener op ICT-gebied, hebben diverse specialismen gebundeld om zo totaaloplossingen te bieden aan onze klanten. FC ’s-Gravenzande werkt op exact dezelfde wijze aan het samenwerkingsverband binnen de verschillende teams. Zo zetten zij, net als wij, alles op alles om het perfecte team te vormen om zo het beste resultaat te realiseren. Niet voor niets voetballen deze toppers in het officiële BICT Groep Stadion!

Door de herkenbare visie was de keuze om samen te werken met FC ’s-Gravenzande snel gemaakt. De sponsoring van het voetbalstadion van de vereniging was zowel voor ons als voor FC ’s-Gravenzande een strategische keuze met als doel mensen binnen de club te verbinden. 

Wij wensen de leden van FC ’s-Gravenzande dit seizoen veel voetbalplezier toe en wij hopen u snel eens te zien in het BICT Groep Stadion!

contact

Artikel BICT Groep in MKB streamer

Heeft u ons artikel al gespot in de maarteditie van de streamer van MKB Westland? We hebben hier nogmaals het volledige artikel gepubliceerd.

Meer lezen

De BICT Groep is eind november verhuisd

Na zes jaar met veel plezier aan de Slotenmakerstraat te hebben gewerkt, zijn wij onze werkdag eind november begonnen op ons nieuwe adres.

Meer lezen

Samsung Best Partner Business Communications

Mede door onze innovatieve VoIP bedrijfstelefonie oplossingen en strategie, zijn wij verkozen tot Best Partner Business Communications van Nederland.

Meer lezen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Over de BICT Groep

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl