Welkom in het BICT Groep stadion

De BICT Groep heeft haar naam voor drie seizoenen aan de voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande verbonden. Sinds vorig seizoen mogen wij ons trotste hoofdveldsponsor noemen van het BICT Groep Stadion in ‘s-Gravenzande.

De reden voor deze samenwerking heeft te maken met de overeenkomstige visies van beide partijen. Wij, als totaal dienstverlener op ICT-gebied, hebben diverse specialismen gebundeld om zo totaaloplossingen te bieden aan onze klanten. FC ’s-Gravenzande werkt op exact dezelfde wijze aan het samenwerkingsverband binnen de verschillende teams. Zo zetten zij, net als wij, alles op alles om het perfecte team te vormen om zo het beste resultaat te realiseren. Niet voor niets voetballen deze toppers in het officiële BICT Groep Stadion!

Door de herkenbare visie was de keuze om samen te werken met FC ’s-Gravenzande snel gemaakt. De sponsoring van het voetbalstadion van de vereniging was zowel voor ons als voor FC ’s-Gravenzande een strategische keuze met als doel mensen binnen de club te verbinden. 

Wij wensen de leden van FC ’s-Gravenzande dit seizoen veel voetbalplezier toe en wij hopen u snel eens te zien in het BICT Groep Stadion!

contact

Meest recente BICT nieuws

ISDN stopt, stap over en profiteer van de VoIP overstapweken

Maakt uw bedrijf nog gebruik van ISDN? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen. Tijdens de VoIP overstapweken helpen wij u graag met een soepele overgang én profiteert u van...

Microsoft stopt ondersteuning Windows 7. Wat nu?

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning van Windows 7 in 2020 beëindigd wordt. Vanaf 14 februari 2020 worden er geen technische...

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Onze specialisten staan klaar om u te helpen