bict-nieuws

Nieuws

IT
         3 minuten

Voorkom dataverlies met een online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

De risico’s waaraan digitale bedrijfsinformatie onderhevig is in dit digitale tijdperk zijn niet meer te ontkennen. De waarde van bedrijfsinformatie is enorm, maar toch lijden ieder jaar weer bedrijven schade door de afwezigheid van een goed werkende back-up bij dataverlies. Men komt er vaak pas achter hoe belangrijk bedrijfsgegevens zijn, wanneer deze gegevens verloren zijn gegaan. Het verlies van bedrijfsgegevens kan het gevolg zijn van slijtage van de harde schijf, een virus, malware, brand, diefstal en het overschrijven, verwijderen of beschadigen van bestanden. Om te voorkomen dat uw bedrijfsgegevens verloren gaan, is het u aan te raden om een goed werkende, online back-up te (laten) maken van uw gegevens.

Voorkom gegevensverlies met online back-up
Met een automatische, online back-up verliest u nooit meer data door bijvoorbeeld gecrashte of gestolen computers. Op het moment dat er dataverlies optreedt, kan deze data direct hersteld worden. Zo kunnen uw bedrijfsgegevens bijvoorbeeld direct na besmetting van uw computer met een virus, die uw computer dusdanig ontregeld en ervoor kan zorgen dat het besturingssysteem en uw bestanden niet meer werken, hersteld worden met behulp van een online back-up. Het herstellen van data is eenvoudig en snel. In een mum van tijd staan uw bestanden weer op uw computer. Met een automatische, online back-up verzekert u zichzelf ervan dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn en zullen blijven. Het is niet langer nodig om uw data op een usb-stick of een externe harde schijf op te slaan.

Altijd en overal toegang tot uw beveiligde gegevens
Al uw gegevens opgeslagen op één centrale plek. Met de online back-updienst van de BICT Groep verzekert u zichzelf van toegang tot al uw data, waar en wanneer u maar wilt! Uw gegevens worden opgeslagen in twee beveiligde datacenters die beide ISO gecertificeerd zijn. U krijgt een wachtwoord tot uw versleutelde data, waardoor er niemand anders bij uw gegevens kan. Zo garanderen wij maximale privacy. Dagelijks wordt er een automatische back-up van uw bestanden gemaakt, waardoor uw gegevens nooit verloren zullen gaan. Door gebruik te maken van de online back-updienst bent u zeker van een veilige back-up voor een vast bedrag per maand, zonder dat u hoeft te investeren in hard- of software. Het voordeel van de  dienst is dat u er zelf nauwelijks omkijken naar heeft. De online back-updienst van de BICT Groep garandeert optimale beschikbaarheid van al uw opgeslagen gegevens. 

Voordelen online back-up bij de BICT Groep:

  • Nooit meer data kwijtraken
  • Data opgeslagen op één centrale plek 
  • ISO gecertificeerde datacenters - wel zo veilig!
  • Altijd en overal toegang tot uw data 
  • Maximale privacy 
  • Geen investeringskosten

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht