Volledige ICT-ondersteuning in Someren

Waar de hagelbui van juni 2016 zorgde voor immense schade bij Greenco in Someren, ligt een jaar later de focus op het bouwen aan nieuwe duurzame kassen! En ook op deze locatie in het zuiden van het land kiest Greenco voor volledige ICT-ondersteuningvan de BICT Groep. Mooi dat wij ook voor dit nieuwe project onze intensieve samenwerking kunnen voortzetten.

Greenco is een internationale teler en verpakker van de lekkerste snackgroente, zoals snacktomaten, snackpaprika’s en snackkomkommers. Het is een innovatief bedrijf met een vernieuwende kijk op het telen en vermarkten van groente. Samen bouwen wij aan een nieuwe toekomst en zorgen we voor veiligheid, de juiste maatregelen en technische ontwikkelingen.

Momenteel zijn wij de serverruimte op de nieuwe locatie aan het inrichten, die wordt voorzien van benodigde servers en een VoIP bedrijfstelefonie oplossing. Daarnaast verzorgen wij de IP-camera’s, toegangscontrole en de aanleg van de koper en glasvezel infrastructuur binnen het kassencomplex van ruim 12ha.

Benieuwd hoe wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van ICT? Neem vrijblijvend
contact op! 

contact

Meest recente BICT nieuws

ISDN stopt, stap over en profiteer van de VoIP overstapweken

Maakt uw bedrijf nog gebruik van ISDN? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen. Tijdens de VoIP overstapweken helpen wij u graag met een soepele overgang én profiteert u van...

Microsoft stopt ondersteuning Windows 7. Wat nu?

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning van Windows 7 in 2020 beëindigd wordt. Vanaf 14 februari 2020 worden er geen technische...

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Onze specialisten staan klaar om u te helpen