Versterking van het BICT Team

Marco Noordervliet is sinds juli de nieuwe aanwinst van de BICT Groep. Naast de passie voor zijn dochtertje van acht maanden en zijn vriendin Lisanne Voordenhout, heeft hij ook veel passie voor ICT - waaronder bedrijfstelefonie en automatiseringsoplossingen. Daar wil hij maar al te graag in uitblinken tijdens zijn nieuwe functie. 

Na zijn hbo-opleiding Commerciële Economie af te hebben gerond, heeft Marco ruim tien jaar ervaring opgedaan bij een ICT dienstverlener in de regio. In de functie van accountmanager, met als specialisme ‘vast- en mobiel integraties’ is zijn liefde voor het vakgebied opgebloeid. In de laatste vijf jaar is zijn specialisme gewijzigd van mobiele telefonie naar totaaloplossingen voor bedrijfstelefonie. 

In zijn nieuwe functie biedt Marco op commercieel vlak versterking aan Bas Voermans. Denk hierbij aan klantbenadering, relatiebeheer en acquisitie op het gebied van bedrijfstelefonie en automatiseringsoplossingen. Dit heeft als doel om u als klant nog meer te kunnen ontzorgen en de beste service te bieden om een langdurige samenwerking te ontwikkelen en/of te continueren.

Marco gaat met veel energie en positiviteit zijn nieuwe uitdaging aan en wil met zijn ervaring helpen om de BICT Groep gezamenlijk naar een nog hoger level te brengen. Op naar een fijne samenwerking, want zoals u weet houden wij van bouwen aan een nieuwe toekomst!

Contact opnemen met Marco voor een passend advies? Marco is te bereiken via marco@bictgroep.nl of op 0174 - 752 000.

Meest recente BICT nieuws

Enorme toename phishing via WhatsApp

Uit de fraudecijfers van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en Betaalvereniging Nederland blijkt dat er de afgelopen maanden...

eSIM: wat is het en wat kun je er mee?

De eSIM is de opvolger van de traditionele plastic simkaart en kent vele voordelen. Hoewel er op dit moment nog relatief weinig gebruik van wordt gemaakt...

Stap vandaag nog over op Windows 10

Zorg dat u er op tijd bij bent ondersteuning Windows 7 stopt!

Download whitepaper

Onze specialisten staan klaar om u te helpen