bict-nieuws

Nieuws

Bedrijfstelefonie
          1 minuut

Uitfasering traditionele netlijnen

De traditionele telefoniediensten waaronder ISDN en PSTN netlijnen worden de komende periode uitgefaseerd door KPN en dit heeft invloed op de gehele telefoniebranche. De modernisering van de technische infrastructuur houdt in dat de traditionele telefonie volledig zal worden uitgefaseerd en vervangen wordt door VoIP, waarbij gebeld wordt over het internet

Per 1 september 2019 worden de enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN netlijnen uitgefaseerd voor eindklanten van KPN en KPN Wholesale. De ISDN15/20/30 netlijnen worden door KPN vooralsnog gecontinueerd en zijn tot minimaal 1 januari 2021 beschikbaar.

ISDN

Buiten het feit dat de traditionele netlijnen volledig komen te vervallen, waardoor de overstap op nieuwe technieken als VoIP een vereiste is, biedt VoIP vele mogelijkheden om de bereikbaarheid van uw organisatie verder te optimaliseren. Verder levert de transitie naar VoIP aanzienlijke kostenbesparingen op en kan onderling zelfs kosteloos gebeld worden, waar dan ook ter wereld. Met een internetverbinding kunnen wij voor u eenvoudig uw IP-telefoons aansluiten. Eindeloos veel voordelen, zoals flexibiliteit, actualiteit, online inzicht en een totaaloplossing. 

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht