bict-nieuws

Nieuws

Behind the scenes
        1 minuut

Terugblik Dag van de Tuinbouw 2021

Na een lange periode waarin geen fysieke evenementen mochten plaatsvinden, was het maandagavond 13 september eindelijk zover: De Dag van de Tuinbouw in Evenementenhal Gorinchem. Op initiatief van Goedemorgen en HortiContact werd voor de derde keer het evenement georganiseerd, waarvan dit de eerste fysieke editie was.

Tijdens deze avond vol entertainment, een heerlijk diner, netwerken en een gezelschap van 130 gasten, werden er ook inhoudelijke gesprekken gevoerd over de ontwikkelingen binnen de glastuinbouw. Dit werd gedaan door middel van een toptafel, waaraan verschillende bedrijven in gesprek gingen met presentator Dennis Weening en Maurice Wubben. Kevin mocht namens de BICT Groep aan deze toptafel schuiven, waar hij onder andere sprak over wat wij als ICT bedrijf kunnen betekenen voor de tuinbouw.

Dag van de Tuinbouw 2021 | Kevin Bogaards

ICT voor de glastuinbouw
Niets is zo veranderlijk als de ontwikkelingen binnen automatiseringsland. Waar veel IT bedrijven vanwege de vele teelttechnieken moeilijk hun toegang weten te vinden, is dit voor de BICT Groep een eitje. Doordat wij het Westlandse DNA in onze genen hebben, kunnen wij snel inspelen op de snelle ontwikkelingen binnen de sector. Aan het einde van de dag is het onze missie om ervoor te zorgen dat de tuinbouwondernemer zich niet met ICT bezig hoeft te houden, maar zich volledig kan richten op het kweken en telen van groenten, planten en bloemen.

Heeft u een onderneming binnen de glastuinbouw en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht