bict-nieuws

Nieuws

Behind the scenes
        1 minuut

Stage lopen bij de BICT Groep
De stage-ervaringen van Jim en Selina


De aflopen maanden hebben Jim en Selina stage gelopen bij de BICT Groep en kijken terug op een leerzame en gezellige periode. Hun tijd zit er helaas alweer op, maar hierdoor heeft de BICT Groep weer ruimte voor nieuwe stagiaires! Benieuwd naar hun ervaring? Lees het hier!

Jim Treffers: meewerkstagiair IT security
Tijdens mijn derdejaars stage voor de opleiding HBO-ICT Information Security Management heb ik gedurende mijn stageperiode meegewerkt met de cybersecurity binnen het bedrijf. Ik heb bij mijn werkzaamheden geholpen in het verbeteren en versterken van het security product “ESET”. Door de vele verschillende security onderdelen binnen dit programma heb ik hier erg veel kennis opgedaan. Zo heb ik onder andere geholpen met het implementeren van encryptie en mobiele beveiliging. En ik heb veel geleerd over hoe de cybersecurity in de praktijk precies in zijn werking gaat. Ik heb met veel plezier stage mogen lopen tussen de gezellige collega’s en weet dat ik later veel gebruik kan maken van mijn opgedane kennis!

Selina van paasen: meewerkstagiair Marketing- en Sales
Tijdens mijn derdejaars stage van de opleiding Commerciële Economie heb ik gedurende mijn stageperiode meegewerkt op de marketing afdeling van de BICT Groep. Tijdens deze stage was ik ondersteunend op het gebied van marketing en hield ik mij onder andere bezig met het optimaliseren van de website en het creëren van content voor social media. Als stagiaire binnen de BICT Groep krijg je de vrijheid om, in overleg, jouw ideeën toe te passen in de praktijk. Hierdoor krijg je het gevoel van een volwaardige medewerker. Ik heb met veel plezier stage mogen lopen bij de BICT Groep, mede dankzij de gezellige collega’s.

Ook stage lopen bij de BICT Groep?
Ben jij ook op zoek naar een stageplek? Bekijk dan hier de mogelijkheden. Staat jouw gewenste stage er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het online contactformulier of door te bellen naar 0174 752 000.

Jim en Selina

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht