bict-nieuws

Nieuws

Bedrijfstelefonie & IT
          2 minuten

Optimalisatie klantenservice door Live Chat & WhatsApp Business

Goede klantenservice staat bij ons centraal. Daarom biedt BICT Groep u sinds kort de mogelijkheid om gebruik te maken van de Live Chat functie op onze website. Middels deze chat functie kunt u direct uw vragen stellen aan een van onze specialisten. Naast de Live Chat zal BICT Groep binnenkort van start gaan met WhatsApp Business. Op deze manier kunt u direct en gemakkelijk in contact komen met ons als bedrijf. Wij streven er naar om u, zowel via Live Chat als WhatsApp Business, zo snel als mogelijk van antwoord en/of advies te voorzien.

Waarom Live chat & Whatsapp Business

  • Direct in contact met onze specialisten
  • snel en gemakkelijk
  • persoonlijk en klantgericht

Live Chat
Sinds twee weken kunt u gebruik maken van een Live Chat op onze website. Wanneer u een bezoek aan de website brengt, verschijnt er een pop-up van onze chat in uw beeldscherm. Via deze chat staat u direct in contact met ons team van specialisten. Daarnaast brengen wij u zo nu en dan live op de hoogte van relevante onderwerpen via de chat. Het voordeel van deze chat is dat u direct geholpen wordt. De chat functie is actief van 06:00 - 21:00 uur en wij streven ernaar om uw bericht doorgaans binnen drie minuten te beantwoorden. Mocht u contact opnemen via de chat buiten deze uren dan zullen wij u de volgende werkdag van antwoord voorzien. 

Whatsapp Business
Recent lanceerde WhatsApp het nieuwe WhatsApp Business. Deze nieuwe vorm van WhatsApp maakt het makkelijker om in contact te staan en te onderhouden met bedrijven. Vanaf maandag 11 juni zal BICT Groep ook gebruik maken van WhatsApp Business. Met behulp van deze functie kunt u, via uw eigen WhatsApp applicatie, uw vragen direct aan ons stellen. Een vraag en/of storing kan hierdoor sneller behandeld worden, omdat u via WhatsApp Business uw informatie kunt voorzien van een foto, video, locatie of geluidsfragment. Ook voor WhatsApp Business geldt dat wij er naar streven om u tussen 06:00 - 21:00 uur doorgaans binnen één uur van antwoord te voorzien.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht