Microsoft stopt ondersteuning Windows 7. Wat nu?

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning van Windows 7 in 2020 beëindigd wordt. Vanaf 14 februari 2020 worden er geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van uw pc meer geleverd. Het advies? Stap tijdig over op Windows 10.

Toen Windows 7 in 2009, als opvolger van Windows Vista, werd uitgebracht, verklaarde Microsoft 10 jaar lang productondersteuning voor het nieuwe besturingssysteem te bieden. Inmiddels bijna 10 jaar later, laat Microsoft weten dat zij vanaf begin volgend jaar geen software-updates voor Windows 7 meer zullen leveren. Beveiligingslekken zullen niet meer gerepareerd worden en in sommige gevallen stoppen beveiligingsupdates al in aanloop naar de definitieve einddatum. Ook de klantenservice van Microsoft zal niet meer beschikbaar zijn om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Advies: upgraden naar Windows 10
Om te voorkomen dat u in een situatie terecht komt waarin u service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is, wordt het u aangeraden tijdig over te stappen op Windows 10. Het moderne besturingssysteem ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen.

Hulp nodig bij het upgraden naar Windows 10? Neem contact met ons op via info@bictgroep.nl of bel naar 0174-75200.

contact

Meest recente BICT nieuws

Bel gratis met al uw zakelijke relaties

Altijd al gratis willen bellen met die ene klant of leverancier waar u zoveel contact mee heeft? Het is nu mogelijk. Schud de BICT Hand met uw relatie en...

Altijd en overal verbonden met Office 365

De applicaties van Office zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Binnen ieder bedrijf wordt er gebruik gemaakt van bekende applicaties als...

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Onze specialisten staan klaar om u te helpen