bict-nieuws

Nieuws

Behind the scenes
             2 minuten

Maatregelen n.a.v. COVID-19 (coronavirus)

Naar aanleiding van de verscherpte kabinetsadviezen t.a.v. het coronavirus, kiezen wij als BICT Groep ervoor om zoveel mogelijk bij te dragen en maatregelen te nemen die kunnen helpen om verdere verspreiding te voorkomen.

Het coronavirus houdt de gemoederen al weken bezig. Naar aanleiding van de recente persconferentie zijn er diverse zaken duidelijk geworden wat invloed heeft op de dagelijkse manier van werken. Dat deze situatie vragen oproept, is daarom ook niet vreemd. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staan ten allen tijden centraal. Daarom willen wij u via deze mailing informeren over de maatregelen die wij als BICT Groep zullen nemen, ten aanzien van deze situatie. Met ingang van morgen zullen de volgende maatregelen worden doorgevoerd:

  • Onze medewerkers zullen in ieder geval tot 28 april zoveel als mogelijk remote werkzaamheden uitvoeren.
  • BICT Groep is én blijft bereikbaar via de gebruikelijke telefoonnummers en e-mailadressen. Er is sprake van normale bezetting en ook onze openingstijden zijn en blijven ongewijzigd.
  • Ons Network Operations Center (NOC) en alle dienstverlening die vanuit daar wordt geleverd, blijven doordraaien.
  • Relaties met wie wij gedurende de komende periode (tot 28 april) een afspraak gepland hebben staan zullen wij telefonisch benaderen. Afspraken kunnen eventueel telefonisch of online plaatsvinden, of worden verplaatst naar een later moment.

Met een breed scala aan kennis en ervaring staan wij ook in deze tijd graag voor u klaar. Samen met al onze collega’s werken wij er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voor vragen en/of hulp rondom thuiswerkplekken en telefonische bereikbaarheid vanuit huis kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Wij kunnen u hierin adviseren en dit voor uw medewerkers faciliteren.
 
Op deze manier hopen wij de gezondheid en continuïteit van onze klanten en medewerkers zoveel mogelijk te borgen. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Dank voor uw begrip.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht