bict-nieuws

Nieuws

IT
        1 minuut

ESET Live: IT partner van de toekomst

30 maart 2021 organiseerde ESET Nederland het grootste IT Security Community-event voor IT dienstverleners: ESET Live. Niets is zó veranderlijk als het cybersecuritylandschap, maar veranderingen bieden ook kansen. Talkshowhost Humberto Tan ging hierover in gesprek met de IT Security Community met als thema ‘IT-partner van de toekomst’. 

Per onderwerp schoven diverse cybersecurity-experts, eindklanten en IT dienstverleners aan tafel aan bij Humberto Tan om in gesprek te gaan over welke keuzes je als IT partner kunt maken om meerwaarde te blijven bieden. Niet alleen werd er gesproken over het dreigingslandschap en de aan te bieden oplossingen en diensten, maar ook over randvoorwaarden als de organisatiestructuur en positionering van security binnen de organisatie. De hamvraag van de middag: hoe ziet een toekomstbestendige IT partner eruit?

Eén van de onderwerpen van ESET Live was ‘oplossingen en diensten van de toekomst’. Onze directeur Bas Voermans nam, samen met Jaap van Oord (Fourtop ICT), Cees Mulder (SLTN) en Erwin Hotting (Nemeys), deel aan het tafelgesprek en vertelde alles over de securitydienstverlening van de BICT Groep.

Heeft u ESET Live gemist en wilt u het tafelgesprek met onze directeur terugkijken? U kijkt hier het gehele fragment terug. 

Bekijk ook het interview voor Dutch IT channel.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht

Deel dit artikel