De voordelen van zakelijke VoIP telefonie | BICT Groep

De voordelen van zakelijke VoIP telefonie

IT
        1 minuut

Bij de BICT Groep zien we dat zakelijke VoIP telefonie tegenwoordig de standaad is voor vele bedrijven. Wij snappen wel waarom! Niet alleen zorgt het ervoor dat u altijd en overal bereikbaar bent, maar het verbetert de gesprekskwaliteit ook nog eens aanzienlijk en het is makkelijk te integreren met andere systemen, zoals uw CRM! Meer weten over deze voordelen? Lees dan vooral even door, want in dit nieuwbericht vertellen we u graag meer over de verschillende voordelen.

De voordelen van VoIP telefonie

Voice over Internet Protocol, kort weg VoIP, is een must voor ieder bedrijf. Vele bedrijven ondervinden hier al geruime tijd de voordelen van, maar het kan zo zijn dat u nog aan het twijfelen bent om over te stappen. Om u te helpen hebben wij hieronder een aantal van de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

Altijd en overal bereikbaar

Wanneer u gebruik maakt van VoIP telefonie, bent u altijd bereikbaar. Uw telefoonnummer is namelijk gekoppeld aan een account en niet aan een locatie. U hoeft dus niet meer op kantoor dat ene telefoontje af te wachten, maar u kunt datzelfde telefoontje gewoon op uw mobiel ontvangen. Bovendien bent u niet alleen traditioneel bellend bereikbaar, maar ook via onder andere voicemail en video.

Integratie met andere systemen

Niet alleen integreert u vaste- en mobiele telefonie wanneer u gebruik maakt van VoIP telefonie, maar ook uw ERP of CRM-systemen kunnen we eenvoudig voor u integreren. Uw systemen kunnen op die manier klanten direct herkennen bij binnenkomende gesprekken en voorkomen dat u tijdens het gesprek moet zoeken naar het juiste klantenbestand. Hoe handig is dat? 

Betere belkwaliteit

Wist u dat de belkwaliteit bij VoIP bellen beter is dan bij analoog bellen? Dit komt omdat u belt via het internet. Met een goede internetverbinding gaat het versturen van data namelijk vele malen sneller dan bij een gebruikelijke telefoonlijn. Dit komt ten goede van de kwaliteit van uw gesprekken.

Zakelijke VoIP telefonie van de BICT Groep

De bovenstaande voordelen zijn slechts een greep uit de vele voordelen die VoIP telefonie voor u op zakelijk gebied kan opleveren. Benieuwd naar de rest? Neem dan gerust contact met ons op en dan vertellen onze specialisten u graag meer!

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht