De BICT Groep nieuwe Official Business Partner van Sparta Rotterdam

De BICT Groep heeft een langdurige sponsorovereenkomst gesloten met Sparta Rotterdam. Zo zijn wij voor tweeënhalf seizoen verbonden aan de Kasteelclub én worden wij Official Business Partner.

Namens Sparta Rotterdam reageert Dave van der Meer gelukkig op deze overeenkomst: “Wij zien in de BICT Groep een partner, die voor ons van grote waarde is. De BICT Groep zal de ICT-omgeving van Sparta Rotterdam verder professionaliseren en klaarmaken voor de toekomst. We zijn blij dat we deze samenwerking voor meerdere seizoenen ondertekenen met dit bedrijf uit Naaldwijk.”

Bas Voermans, oprichter van de BICT Groep, kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking. “Sinds dit seizoen zijn wij als lid van Skybox Westland bij Sparta Rotterdam binnengekomen. Met het Official Business Partnership zal onze samenwerking flink intensiever worden. In de werkwijze en visie van de Business Club van Sparta Rotterdam komen samenwerking en het zoeken naar innovatieve oplossingen om de (zakelijke) doelstellingen te behalen naar voren. Hier kunnen wij ons als bedrijf prima in vinden en de goede naam van Sparta Rotterdam is voor ons een belangrijke reden om ons netwerk verder uit te kunnen breiden in de regio Rijnmond.”

Benieuwd hoe wij de ICT binnen Sparta Rotterdam professionaliseren en klaarstomen voor de toekomst? Wij vertellen het u graag!

contact

Meest recente BICT nieuws

ISDN stopt, stap over en profiteer van de VoIP overstapweken

Maakt uw bedrijf nog gebruik van ISDN? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen. Tijdens de VoIP overstapweken helpen wij u graag met een soepele overgang én profiteert u van...

Microsoft stopt ondersteuning Windows 7. Wat nu?

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning van Windows 7 in 2020 beëindigd wordt. Vanaf 14 februari 2020 worden er geen technische...

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Onze specialisten staan klaar om u te helpen