De BICT Groep nieuwe Official Business Partner van Sparta Rotterdam

De BICT Groep heeft een langdurige sponsorovereenkomst gesloten met Sparta Rotterdam. Zo zijn wij voor tweeënhalf seizoen verbonden aan de Kasteelclub én worden wij Official Business Partner.

Namens Sparta Rotterdam reageert Dave van der Meer gelukkig op deze overeenkomst: “Wij zien in de BICT Groep een partner, die voor ons van grote waarde is. De BICT Groep zal de ICT-omgeving van Sparta Rotterdam verder professionaliseren en klaarmaken voor de toekomst. We zijn blij dat we deze samenwerking voor meerdere seizoenen ondertekenen met dit bedrijf uit Naaldwijk.”

Bas Voermans, oprichter van de BICT Groep, kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking. “Sinds dit seizoen zijn wij als lid van Skybox Westland bij Sparta Rotterdam binnengekomen. Met het Official Business Partnership zal onze samenwerking flink intensiever worden. In de werkwijze en visie van de Business Club van Sparta Rotterdam komen samenwerking en het zoeken naar innovatieve oplossingen om de (zakelijke) doelstellingen te behalen naar voren. Hier kunnen wij ons als bedrijf prima in vinden en de goede naam van Sparta Rotterdam is voor ons een belangrijke reden om ons netwerk verder uit te kunnen breiden in de regio Rijnmond.”

Benieuwd hoe wij de ICT binnen Sparta Rotterdam professionaliseren en klaarstomen voor de toekomst? Wij vertellen het u graag!

contact

Meest recente BICT nieuws

ISDN stopt, stap over en proviteer van de VoIP overstapweken

Maakt uw bedrijf nog gebruik van ISDN? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen. Tijdens de VoIP overstapweken helpen wij u graag met een soepele overgang én profiteert u van...

Voorkom dataverlies met een online back-up

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning van Windows 7 in 2020 beëindigd wordt. Vanaf 14 februari 2020 worden er geen technische...

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Wij staan 24/7 voor u klaar!

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl