bict-nieuws

Nieuws

Behind the scenes
        1 minuut

De BICT Groep bouwt aan de toekomst

Zes jaar lang voorzag de BICT Groep haar klanten succesvol van slimme ICT oplossingen vanuit het pand aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk. Nadat het gespecialiseerde team van ICT’ers en medewerkers uit haar jasje groeiden, werd er logischerwijs besloten te verhuizen. Samen met aannemersbedrijf Nivo Bouw kozen wij als organisatie ervoor om te bouwen aan de toekomst, waarna in 2017 het nieuwe bedrijfspand werd gerealiseerd aan de Koopmanstraat in Naaldwijk. 

Nu, vier jaar later, is het team weer flink gegroeid en blijkt het huidige pand aan de Koopmanstraat ook te klein. Gezien het aangrenzende perceel aan de zijkant van ons pand al jaren leegstond, was dit het juiste moment om spijkers met koppen te slaan en het perceel aan te kopen. Met een oppervlakte van ruim 1.000 m2 kunnen we onze kantoorruimte, Network operations center (NOC), Security operations center (SOC), testruimtes, magazijn, etc. verder uitbreiden. 

Op 10 december 2021 zette Bas Voermans zijn handtekening onder het koopcontract. Naar verwachting zal Nivo Bouw in de loop van  2022 starten met de nieuwbouw en hopen wij begin 2023 ons nieuwe hightech kantoorpand te kunnen betrekken. Omdat het gaat om een uitbreiding en geen totale verhuizing van het pand, zult u hier als klant geen hinder van ondervinden en blijven wij 24/7 actief! Binnen het nieuwe pand komen diverse nieuwe functionaliteiten beschikbaar waar u als klant van profiteert. Benieuwd naar welke functionaliteiten dit zijn…? Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen! 

Mocht u vragen hebben over bouw, dan kunt u contact opnemen met Kevin Bogaards via kevin.bogaards@bictgroep.nl of 0174 752 000.

Hier bouwt de BICT Groep aan de toekomst

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht