bict-nieuws

Nieuws

Behind the scenes
          2 minuten

Bouwen aan onze toekomst

Na zes jaar in ons pand aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk te hebben geopereerd, zijn wij uit ons jasje gegroeid. Samen met aannemersbedrijf Nivo bouw bouwen wij aan onze toekomst. Vanuit het pand aan de Koopmanstraat in Naaldwijk kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Vanaf de start van de BICT Groep in 2011 zijn wij al gevestigd aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk. Ons gespecialiseerde team van ICT-ers en medewerkers is anno 2017 uit haar jasje gegroeid en dat mag de komst van slimme medewerkers niet in de weg staan. In samenwerking met het aannemingsbedrijf Nivo Bouw hebben wij ervoor gekozen aan onze toekomst te bouwen aan de Koopmanstraat in Naaldwijk.

Het nieuwe bedrijfspand beschikt over goede vergaderfaciliteiten en een vernieuwde demoruimte. Daarnaast wordt het pand voorzien van een High Tech Network Operating Center (NOC) van waaruit onze gespecialiseerde helpdeskmedewerkers u perfect van dienst kunnen zijn. Zij zijn op deze manier in staat om u professioneler proactief systeembeheer en een betere ondersteuning te kunnen bieden. 

Altijd en overal toegang tot uw beveiligde gegevens
Al uw gegevens opgeslagen op één centrale plek. Met de online back-updienst van de BICT Groep verzekert u zichzelf van toegang tot al uw data, waar en wanneer u maar wilt! Uw gegevens worden opgeslagen in twee beveiligde datacenters die beide ISO gecertificeerd zijn. U krijgt een wachtwoord tot uw versleutelde data, waardoor er niemand anders bij uw gegevens kan. Zo garanderen wij maximale privacy. Dagelijks wordt er een automatische back-up van uw bestanden gemaakt, waardoor uw gegevens nooit verloren zullen gaan. Door gebruik te maken van de online back-updienst bent u zeker van een veilige back-up voor een vast bedrag per maand, zonder dat u hoeft te investeren in hard- of software. Het voordeel van de  dienst is dat u er zelf nauwelijks omkijken naar heeft. De online back-updienst van de BICT Groep garandeert optimale beschikbaarheid van al uw opgeslagen gegevens. 

Voordelen online back-up bij de BICT Groep 

  • Nooit meer data kwijtraken
  • Data opgeslagen op één centrale plek 
  • ISO gecertificeerde datacenters - wel zo veilig!
  • Altijd en overal toegang tot uw data 
  • Maximale privacy 
  • Geen investeringskosten

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht