Bouwen aan onze toekomst

Na zes jaar in ons pand aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk te hebben geopereerd, zijn wij uit ons jasje gegroeid. Samen met aannemersbedrijf Nivo bouw bouwen wij aan onze toekomst. Vanuit het pand aan de Koopmanstraat in Naaldwijk kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Vanaf de start van de BICT Groep in 2011 zijn wij al gevestigd aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk. Ons gespecialiseerde team van ICT-ers en medewerkers is anno 2017 uit haar jasje gegroeid en dat mag de komst van slimme medewerkers niet in de weg staan. In samenwerking met het aannemingsbedrijf Nivo Bouw hebben wij ervoor gekozen aan onze toekomst te bouwen aan de Koopmanstraat in Naaldwijk.

Het nieuwe bedrijfspand beschikt over goede vergaderfaciliteiten en een vernieuwde demoruimte. Daarnaast wordt het pand voorzien van een High Tech Network Operating Center (NOC) van waaruit onze gespecialiseerde helpdeskmedewerkers u perfect van dienst kunnen zijn. Zij zijn op deze manier in staat om u professioneler proactief systeembeheer en een betere ondersteuning te kunnen bieden. 

Bent u benieuwd naar het eindresultaat? kom gerust eens langs in ons High-Tech bedrijfspand.

contact

Meest recente BICT nieuws

ISDN stopt, stap over en proviteer van de VoIP overstapweken

Maakt uw bedrijf nog gebruik van ISDN? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen. Tijdens de VoIP overstapweken helpen wij u graag met een soepele overgang én profiteert u van...

Voorkom dataverlies met een online back-up

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning van Windows 7 in 2020 beëindigd wordt. Vanaf 14 februari 2020 worden er geen technische...

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Wij staan 24/7 voor u klaar!

De BICT Groep levert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Ons team van specialisten bedenkt, levert én beheert deze oplossingen om u zo volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Want, als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

BICT Groep B.V.
Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

0174 - 752 000
info@bictgroep.nl