bict-nieuws

Nieuws

Behind the scenes
        1 minuut

BICT Groep nieuwe co-sponsor Sparta Rotterdam

BICT Groep is de nieuwe co-sponsor van Sparta Rotterdam. Ons logo zal de komende drie seizoenen schitteren op de rechtermouw van het shirt van Sparta Rotterdam. Hiermee breiden wij ons Official Business Partnership verder uit. 

Lay-out Windows 11

Video in samenwerking met Sparta Rotterdam

Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta Rotterdam vertelt: “Sinds de start van onze samenwerking in 2019 beschikt Sparta Rotterdam over een betrouwbare partner op het gebied van ICT. De BICT Groep neemt door hun support niet alleen de belangrijkste ICT vraagstukken uit handen, maar is ook een erg actieve speler binnen de Business Club van Sparta Rotterdam. Mede hierdoor zijn er al een aantal mooie connecties ontstaan met diverse sponsoren en is er club breed een mooie samenwerking ontstaan. Dit vertaalt zich niet alleen in de sponsoring van ons eerste elftal, maar ook de betrokkenheid door middel van de mouwsponsoring bij Jong Sparta, de Jeugdopleiding en de Sparta Vrouwen. Wij zijn de BICT Groep dan ook zeer erkentelijk en kijken uit naar de samenwerking in de komende drie seizoenen.”

Ook Bas Voermans, eigenaar van de BICT Groep, spreekt met tevredenheid over de continuering van de samenwerking: “Wij zijn trots dat de BICT Groep, na 2 ½ seizoen Official Business Partner te zijn geweest, het partnerschap voor de komende drie seizoenen mag intensiveren in de vorm van het co-sponsorschap. Hiermee hopen wij als ICT club een mooie bijdrage te leveren en samen met Sparta Rotterdam zowel op het zakelijke als het sportieve vlak verder te groeien. Wij kijken ernaar uit om ons logo te zien pronken op de mouw van het rood-witte tenue van de oudste betaald voetbalclub van Nederland.”

BICT nieuwe co-sponsor Sparta | Meduka Okoye en Tom Beugelsdijk

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht