bict-nieuws

Nieuws

IT
          2 minuten

BICT Groep is Microsoft Silver Partner

Steeds meer bedrijven maken actief gebruik van Office 365, ofwel Microsoft. Sinds afgelopen maand hebben wij de status Microsoft Silver Partner behaald, wat betekent dat wij u en uw organisatie per 1 januari 2021 nog beter van dienst kunnen zijn op dit gebied. Hier zijn wij best een beetje trots op! Uiteraard streven wij ernaar om in het nieuwe jaar de Zilveren status om te zetten naar een Gold Partnership. 

Het Microsoft Silver Partner certificaat toont aan dat de BICT Groep expert is in het leveren van kwaliteitsoplossingen in meer gespecialiseerde bedrijfsgebieden. Dit wil zeggen dat onze medewerkers, door het volgen van trainingen en examens, beschikken over de juiste (technische) kennis en vaardigheden om u de juiste oplossingen te kunnen bieden. Maar wat haalt u hier nou nog meer voor voordelen uit?

Voordelen

  • Als Silver Partner van Microsoft zijn wij als één van de eerste op de hoogte van updates en/ of releases. Dit betekent dat wij deze al snel kunnen testen, waardoor onze klanten als eerste gebruik kunnen maken van nieuwe software en/of Microsoft-producten.
  • Onze klanten maken gebruik van de meest recente versie van Microsoft 365
  • Ervaart u problemen? Door onze nauwe samenwerking met Microsoft kunnen wij onbeperkt gebruik maken van de supportservice, zodat wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.  

Al uw Microsoft producten veilig in de Cloud
Door onze specifieke kennis en ervaring bent u altijd verzekerd van de juiste hulpmiddelen die u nodig heeft om op iedere gewenste locatie te kunnen werken.  Wilt u verzekerd zijn van alle voordelen van de Cloud? Neem vrijblijvend contact op, wij adviseren u graag. Samen gaan wij voor goud.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht