bict-nieuws

Nieuws

Bedrijfstelefonie
          2 minuten

Bel gratis met uw zakelijke relaties

Altijd al gratis willen bellen met die ene klant of leverancier waar u zoveel contact mee heeft? Het is nu mogelijk. Schud de BICT Hand met uw relatie en bel onderling voor altijd gratis.Vanaf 1 mei is het mogelijk om als klant van de BICT Groep gratis te bellen met al uw klanten en leveranciers. Hoe? Dat leggen wij u graag hieronder uit!

Door de BICT Groep bij uw relaties aan te bevelen maakt u het mogelijk onderling gratis te bellen. Via onze website kunt u een formulier invullen waarmee u een verzoek bij ons indient om de BICT Hand te schudden met een relatie naar keuze. Vervolgens zullen wij contact opnemen met de ontvanger van de BICT Hand. Na het succesvol schudden van de Hand, ofwel het afsluiten van een overeenkomst met de ontvanger van de BICT Hand, kunnen jullie onderling voor altijd gratis bellen. Bovendien zullen wij voor de ontvanger van de BICT Hand geen overstapkosten rekenen.

Voorwaarden?
Om de BICT Hand te kunnen schudden met een zakelijke relatie dient u zelf een BICT Gebruiker te zijn. Als BICT Gebruiker kunt u zoveel BICT Handen schudden met relaties als u wilt.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht