Amrâth Hotels kiest voor de BICT Groep

Amrâth Hotels zocht naar een kostenreducerende en toekomstgerichte oplossing voor hun bedrijfstelefonie. Zij besloot om de gehele hotelketen te migreren naar VoIP, met bijbehorende complete vast-mobiel-integratie en hotel software-integratie. Voor dit vraagstuk heeft de BICT Groep met Samsung een hospitality oplossing uitgewerkt, waarbij alle zeventien de hotels voorzien zijn van een IP-based communicatieplatform. 

De hotels zijn hierdoor volledig gemigreerd naar VoIP en voorzien van geavanceerde vast-mobiel-integraties. Verder zijn alle vaste toestellen bij de recepties, vergaderzalen en kantooromgevingen voorzien van geavanceerde Samsung IP toestellen met overzichtelijke functietoetsen. De efficiëntie van medewerkers is op die manier aanzienlijk verhoogd!

Natuurlijk hebben wij rekening gehouden met specifieke wensen vanuit de hotelketen! Een belangrijke voorwaarde was bijvoorbeeld dat de bestaande inpandige infrastructuur in de (veelal monumentale) gebouwen behouden moest blijven. Dit behoud gold ook voor de specifieke hoteltoestellen in de kamers en suites.

Wij zijn trots dat wij, in samenwerking met onze distributeur Nimava Group, de complete telefonieoplossing mochten verzorgen en installeren. De kostenbesparing heeft gezorgd dat de kosten voor maandelijkse abonnementen en het belverkeer gedaald zijn. Daarnaast wordt de totale telefonie omgeving centraal gemonitord en beheerd, waardoor Amrâth Hotels een aanzienlijke besparing gerealiseerd heeft ten opzichte van de beheerkosten.

Amrâth kiest voor de BICT Groep. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

contact

Meest recente BICT nieuws

ISDN stopt, stap over en profiteer van de VoIP overstapweken

Maakt uw bedrijf nog gebruik van ISDN? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen. Tijdens de VoIP overstapweken helpen wij u graag met een soepele overgang én profiteert u van...

Microsoft stopt ondersteuning Windows 7. Wat nu?

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning van Windows 7 in 2020 beëindigd wordt. Vanaf 14 februari 2020 worden er geen technische...

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Onze specialisten staan klaar om u te helpen