Amrâth Hotels kiest voor de BICT Groep

Amrâth Hotels zocht naar een kostenreducerende en toekomstgerichte oplossing voor hun bedrijfstelefonie. Zij besloot om de gehele hotelketen te migreren naar VoIP, met bijbehorende complete vast-mobiel-integratie en hotel software-integratie. Voor dit vraagstuk heeft de BICT Groep met Samsung een hospitality oplossing uitgewerkt, waarbij alle zeventien de hotels voorzien zijn van een IP-based communicatieplatform. 

De hotels zijn hierdoor volledig gemigreerd naar VoIP en voorzien van geavanceerde vast-mobiel-integraties. Verder zijn alle vaste toestellen bij de recepties, vergaderzalen en kantooromgevingen voorzien van geavanceerde Samsung IP toestellen met overzichtelijke functietoetsen. De efficiëntie van medewerkers is op die manier aanzienlijk verhoogd!

Natuurlijk hebben wij rekening gehouden met specifieke wensen vanuit de hotelketen! Een belangrijke voorwaarde was bijvoorbeeld dat de bestaande inpandige infrastructuur in de (veelal monumentale) gebouwen behouden moest blijven. Dit behoud gold ook voor de specifieke hoteltoestellen in de kamers en suites.

Wij zijn trots dat wij, in samenwerking met onze distributeur Nimava Group, de  complete telefonieoplossing mochten verzorgen en installeren. De kostenbesparing heeft gezorgd dat de kosten voor maandelijkse abonnementen en het belverkeer gedaald zijn. Daarnaast wordt de totale telefonie omgeving centraal gemonitord en beheerd, waardoor Amrâth Hotels een aanzienlijke besparing gerealiseerd heeft ten opzichte van de beheerkosten.

Amrâth kiest voor de BICT Groep. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

contact

Meest recente BICT nieuws

Enorme toename phishing via WhatsApp

Uit de fraudecijfers van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en Betaalvereniging Nederland blijkt dat er de afgelopen maanden...

eSIM: wat is het en wat kun je er mee?

De eSIM is de opvolger van de traditionele plastic simkaart en kent vele voordelen. Hoewel er op dit moment nog relatief weinig gebruik van wordt gemaakt...

Stap vandaag nog over op Windows 10

Zorg dat u er op tijd bij bent ondersteuning Windows 7 stopt!

Download whitepaper

Onze specialisten staan klaar om u te helpen