bict-nieuws

Nieuws

IT
         3 minuten

Altijd en overal verbonden met Office 365

De applicaties van Office zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Binnen ieder bedrijf wordt er gebruik gemaakt van bekende applicaties als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Waar voorheen de nieuwste versie van Office werd aangeschaft, wordt er tegenwoordig veelal gebruik gemaakt van Office 365. Benieuwd welk pakket het beste bij uw bedrijf past? Lees dan verder.

Office vs. Office 365
Office 2019 is een eenmalige aankoop met de klassieke versies van Office-applicaties. U betaalt hierbij vooraf om de Office-toepassingen op één pc of Mac te installeren. In tegenstelling tot Office 365 worden deze toepassingen niet automatisch bijgewerkt. Dit betekent dat u de nieuwste versie van Office moet kopen wanneer u hier gebruik van zou willen maken. Office als eenmalige aankoop bevat geen van de services die zijn opgenomen in Office 365. Office 365 is een abonnementsservice waarmee u altijd over de meest recente moderne hulpprogramma's voor productiviteit van Microsoft beschikt. Met Office 365-abonnementen kunt u op al uw apparaten goed werk leveren met de Premium-versies van de Office-toepassingen: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar voor pc’s) en toegang tot extra OneNote-functies. U kunt Office 365 op vijf verschillende apparaten installeren, inclusief pc's, Mac's, Android™-tabletten, Android-telefoons, iPad en iPhone. Daarnaast beschikt u met Office 365 over services zoals online-opslag in OneDrive en geavanceerde Outlook.com-beveiliging. Wanneer u een actief Office 365-abonnement heeft, beschikt u altijd over de meest up-to-date versie van de Office-toepassingen. Binnen Office 365 bieden wij u Business Premium en Exchange Online aan.  

Office 365 Business Premium
Bestanden eenvoudig opslaan, synchroniseren en delen
Met Office 365 Business Premium beschikt u altijd over de nieuwste versie van Office-applicaties. U kunt uw bestanden gemakkelijk online opslaan, organiseren en delen. Daarnaast kunt u met uw collega’s tegelijkertijd aan documenten werken. Business Premium beschikt over voldoende opslagruimte voor uw bestanden. Met 1 TB persoonlijke documentopslag kunt u al uw bestanden online opslaan en deze kunt u vanaf iedere gewenste locatie openen. U kunt uw bestanden delen met zowel collega’s als met relaties van buitenaf. U bepaalt welke relaties uw bestand mag inzien en/of bewerken. Bovendien kunt u samen met collega’s of relaties bestanden maken, bewerken en reviseren om zo het heen en weer sturen van bestanden te vermijden.

Teamwork
Office 365 Business Premium helpt teams om gesynchroniseerd te blijven. Op deze manier blijft iedereen op de hoogte wat de samenwerking optimaliseert. Business Premium biedt een groot aantal manieren om er zeker van te zijn dat de teamleden de juiste bestanden kunnen vinden en samen vooruitgang kunnen boeken. Zo kan het team gebruik maken van een teambibliotheek waarin e-mails en gedeelde documenten van projecten in een projectpostvak kunnen worden bewaard. Daarnaast kan er een teamsite gemaakt worden. U bepaalt zelf wie toegang tot de teamsite heeft en met automatische beleidsregels, archivering en de bescherming van rechten kunt u de teamgegevens veiligstellen.

Office 365 Exchange Online
Office 365 Exchange Online is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. U heeft overal en altijd toegang tot uw e-mail, agenda en contacten. U deelt uw e-mail en agenda gemakkelijk met collega’s. Daarnaast maakt u met Exchange Online gebruik van een gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess) en ruime mailboxen. Bovendien is Exchange Online flexibel. Zo zijn uw e-mailboxen maandelijks opzegbaar.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht