Bel: 0174-752000

Optimaal werken door automatisering

We kunnen ons geen wereld voorstellen, waarin wij niet met elkaar verbonden zijn of met elkaar kunnen communiceren. Communicatie neemt zelfs een steeds groter wordende rol in ons dagelijks leven in. Waar samenwerkingen en communicatiebehoeften blijven groeien, is een goede internetverbinding meer dan waardevol. Dit is één van de vele mogelijkheden van kantoorautomatisering. 

De toegang tot internet is zelfs een van de belangrijkste faciliteiten van de ICT en telefonie omgeving geworden. Eenvoudig videobellen, chatten of gewoon bellen via smartphone, laptop of tablet doen wij allang niet meer alleen vanaf een vaste locatie, maar dat willen wij overal en altijd kunnen doen. De BICT Groep garandeert u dat u met onze kantoorautomatisering altijd en overal bereikbaar bent en zo efficiënt mogelijk kunt werken.  

Daarnaast zijn it en telefonie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Verbinden, samenwerken en communiceren zijn door de combinatie van internet en telefonie eenvoudiger geworden dan ooit. Zodra de verbinding niet meer werkt, kunnen de dagelijkse werkzaamheden niet naar behoren uitgevoerd worden, wat kan resulteren in een lagere omzet.

Eén aanspreekpunt voor it, telefonie en datanetwerken

Of u nu onderweg bent, vanuit huis of vanaf kantoor werkt, wij zorgen dat u te allen tijde via een goede internetverbinding kunt werken. Dit geldt natuurlijk voor u, maar zeker ook voor al uw medewerkers wereldwijd. Als ondernemer wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over een wel of niet werkende internetverbinding. Doordat wij ervoor zorgen dat uw internetverbinding werkt, kunnen uw medewerkers optimaal blijven functioneren.

Omdat wij IP-diensten leveren uit ons eigen netwerk heeft u altijd één aanspreekpunt voor al uw ICT-vraagstukken.