Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
kantoorautomatisering

Kantoorautomatisering 

Wanneer u een eigen onderneming heeft, weet u dat hier veel administratief werk bij komt kijken. Behalve dat het veel werk inneemt, kost het ook veel tijd. Tijd die u wellicht niet heeft of kunt missen. Om alles goed te organiseren hebben wij voor u een passende oplossing, namelijk kantoorautomatisering. Deze oplossing maakt het mogelijk om projecten aan te maken, klantgegevens bij te houden, offertes te maken, projectvoortgangen bij te houden en de omzet te monitoren. Genoeg mogelijkheden dus, maar uiteindelijk begint het allemaal bij een passende ICT infrastructuur, waar wij u uiteraard graag mee willen helpen.  

Voordelen kantoorautomatisering

Overstappen naar kantoorautomatisering brengt verschillende voordelen met zich mee. Buiten het feit dat het de snelheid en veiligheid vergroot, bent u ook minder tijd kwijt aan uw administratie. Kantoorautomatisering kan namelijk veel uit handen nemen, waaronder het maken van facturen of het verwerken van uren. Daarnaast zorgt het voor een verhoogde productiviteit, waardoor u meer gedaan krijgt op een dag. Dit leidt tot meer voldoening.

productief werken

Online werkplek

Samenwerken in één online omgeving? Ook dit kan een toevoeging zijn van kantoorautomatisering binnen uw organisatie. Hoe handig klinkt dat: een omgeving waar u uw projecten kunt monitoren, belangrijke mails en documenten kunt opslaan en contact met uw collega’s en/of partners kunt onderhouden via een chat. Waar u ook werkt, vanaf thuis of op kantoor, de online werkplek van de BICT Groep maakt dit mogelijk. 

Dit zorgt ervoor dat u altijd en overal flexibel en productief kunt werken. Naast de bovenstaande voordelen bevindt uw online werkplek zich ook in een streng beveiligd datacenter, waardoor wij u ervan kunnen verzekeren dat uw bestanden altijd veilig staan opgeslagen. Tevens biedt de online werkplek van de BICT Groep de mogelijkheid om te integreren. Groeit uw organisatie? Dan groeien het aantal online werkplekken gewoon met u mee!

kantoorautomatisering online werkplek
Paul | Field Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met kantoorautomatisering voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Maak werken eenvoudiger met kantoorautomatisering 

Wij kunnen u ervan verzekeren dat werken met een kantoorautomatisering uw dagelijkse werkzaamheden een stuk eenvoudiger maakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten bij uw organisatie? Aarzel dan niet om vandaag nog vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit is mogelijk middels het online contactformulier, ons telefoonnummer: 0174 752 000 of kom langs bij ons kantoor in Naaldwijk.

eenvoudiger werken met kantoorautomatisering