Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ISDN

ISDN stopt

Binnenkort vindt de uitfasering van ISDN plaats, wat betekent dat ISDN stopt. Een geschikte vervanger van ISDN is VoIP. Hiermee kunt u bellen via het internet, wat verschillende voordelen oplevert. BICT Groep vertelt u graag meer over het gebruik van VoIP. Waarom wachten met overstappen als u nu al van de voordelen van VoIP kunt profiteren?

Wij geven u graag een aantal redenen om snel over te stappen op VoIP tijdens de uitfasering van ISDN. U profiteert van lage investeringskosten en voordelige beltarieven. Het is zelfs mogelijk om werknemers onderling gratis te laten bellen. Een groot voordeel van VoIP is dat u altijd en overal bereikbaar bent, of u nu onderweg, thuis of op kantoor bent.

.

Bas Voermans

Laat u informeren door onze experts

Wilt u meer weten over de stop van ISDN? Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Hoe stapt u over naar VoIP?

Traditionele telefonie over het ISDN-netwerk is binnenkort niet meer mogelijk. ISDN bevindt zich namelijk in de uitfasering en stopt per 1 september 2019. Wij helpen u graag met de overstap naar de vervanger van ISDN: VoIP-telefonie. Wij maken eerst voor u een op maat gemaakte besparingsanalyse. Wat zijn uw wensen? Welke functionaliteiten op het gebied van telefonie zijn onmisbaar voor uw bedrijf? Op basis daarvan doen we u een aanbod.
.

Hoe stapt u over naar VoIP?

Traditionele telefonie over het ISDN-netwerk is binnenkort niet meer mogelijk. ISDN bevindt zich namelijk in de uitfasering en stopt per 1 september 2019. Wij helpen u graag met de overstap naar de vervanger van ISDN: VoIP telefonie. Wij maken eerst voor u een op maat gemaakte besparingsanalyse. Wat zijn uw wensen? Welke functionaliteiten op het gebied van telefonie zijn onmisbaar voor uw bedrijf? Op basis daarvan doen we u een aanbod.
.