VoIP bellen

ISDN stopt

Binnenkort vindt de uitfasering van ISDN plaats, wat betekent dat ISDN stopt. Een geschikte vervanger van ISDN is VoIP. Hiermee kunt u bellen via het internet, wat verschillende voordelen oplevert. BICT Groep vertelt u graag meer over het gebruik van VoIP. Waarom wachten met overstappen als u nu al van de voordelen van VoIP kunt profiteren?

Wij geven u graag een aantal redenen om snel over te stappen op VoIP tijdens de uitfasering van ISDN. U profiteert van lage investeringskosten en voordelige beltarieven. Het is zelfs mogelijk om werknemers onderling gratis te laten bellen. Een groot voordeel van VoIP is dat u altijd en overal bereikbaar bent, of u nu onderweg, thuis of op kantoor bent.

Continu bereikbaar

Voordelige tarieven

Optimale gesprekskwaliteit

Hoe stapt u over naar VoIP?

Traditionele telefonie over het ISDN-netwerk is binnenkort niet meer mogelijk. ISDN bevindt zich namelijk in de uitfasering en stopt per 1 september 2019. Wij helpen u graag met de overstap naar de vervanger van ISDN: VoIP-telefonie. Wij maken eerst voor u een op maat gemaakte besparingsanalyse. Wat zijn uw wensen? Welke functionaliteiten op het gebied van telefonie zijn onmisbaar voor uw bedrijf? Op basis daarvan doen we u een aanbod.
.

Hoe stapt u over naar VoIP?

Traditionele telefonie over het ISDN-netwerk is binnenkort niet meer mogelijk. ISDN bevindt zich namelijk in de uitfasering en stopt per 1 september 2019. Wij helpen u graag met de overstap naar de vervanger van ISDN: VoIP telefonie. Wij maken eerst voor u een op maat gemaakte besparingsanalyse. Wat zijn uw wensen? Welke functionaliteiten op het gebied van telefonie zijn onmisbaar voor uw bedrijf? Op basis daarvan doen we u een aanbod.