ISDN stopt
Binnenkort vindt de uitfasering van ISDN plaats, wat betekent dat ISDN stopt. Een geschikte vervanger van ISDN is VoIP. Hiermee kunt u bellen via het internet, wat verschillende voordelen oplevert. BICT Groep vertelt u graag meer over het gebruik van VoIP. Waarom wachten met overstappen als u nu al van de voordelen van VoIP kunt profiteren?

Optimale gesprekskwaliteit
Toegevoegde waarde voor uw onderneming
Altijd en overal bereikbaar

ISDN stopt: hoe stapt u over naar VoIP?

Traditionele telefonie over het ISDN-netwerk is binnenkort niet meer mogelijk. ISDN bevindt zich namelijk in de uitfasering en stopt per 1 september 2019. Wij helpen u graag met de overstap naar de vervanger van ISDN: VoIP-telefonie. Wij maken eerst voor u een op maat gemaakte besparingsanalyse. Wat zijn uw wensen? Welke functionaliteiten op het gebied van telefonie zijn onmisbaar voor uw bedrijf? Op basis daarvan doen we u een aanbod.

Waarom het verstandig is om over te stappen naar VoIP

Wij geven u graag een aantal redenen om snel over te stappen op VoIP tijdens de uitfasering van ISDN. U profiteert van lage investeringskosten en voordelige beltarieven. Het is zelfs mogelijk om werknemers onderling gratis te laten bellen. Een groot voordeel van VoIP is dat u altijd en overal bereikbaar bent, of u nu onderweg, thuis of op kantoor bent.

Laat u informeren of stap direct over
Nu ISDN zich in de uitfasering bevindt en stopt, is het slim om over te stappen naar VoIP. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u direct overstappen? Wij helpen u graag met een soepele overgang van ISDN naar VoIP-telefonie. Neem contact op via 0174 – 752 000 of stel uw vragen via de live chat of het contactformulier.  

Contact

Via het onderstaande formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

vERSTUREN

Onze specialisten staan klaar om u te helpen