Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord

VoIP Rotterdam

Wilt u VoIP integreren in uw bedrijf in regio Rotterdam? Dan staan de specialisten van de BICT Groep voor u klaar. Wij leveren totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken en zijn gespecialiseerd in VoIP, oftewel bellen via het internet. Deze functie kan zeker een toegevoegde waarde zijn voor uw onderneming. Hoe? Dat leggen wij u graag uit. 

Een toegevoegde waarde voor uw bedrijf

Voor een drukbezette ondernemer is grenzeloos contact en een optimale bereikbaarheid belangrijk. Met VoIP bent u altijd en overal bereikbaar en bij de BICT Groep profiteert u daarnaast van voordelige beltarieven. Wordt er regelmatig onderling gebeld tussen uw werknemers? Dan is dat met VoIP geheel gratis. Een goede internetverbinding zorgt altijd voor optimale gesprekskwaliteit en kraakheldere verbindingen.

Wist u dat onze VoIP-diensten op maat worden aangeboden? Wij brengen graag uw wensen in kaart. Op basis van uw wensen voorzien wij u van persoonlijk advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Onze specialisten voorzien u van een telefoniepakket dat volledig aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

voip-telefonie-rotterdam-bict-groep
Paul uw ICT specialist

Een telefoniepakket dat aansluit op uw wensen

Wilt u voor uw bedrijf in regio Rotterdam, Delft of Den Haag zorgeloos overstappen op VoIP en direct op de kosten besparen? Goede keuze! Via onze live chat kunt u uw telefonie nota uploaden. Wij sturen vervolgens zo spoedig mogelijk een vrijblijvende analyse. De live chat is ook dé plek om al uw vragen te stellen. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 0174 752 000.

Mail