Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Hosted Voice | BICT Groep

On-premise telefonie

Optimaliseer uw bereikbaarheid met de juiste bedrijfstelefonie-oplossing

Altijd en overal bereikbaar zijn voor uw klanten en medewerkers? Met de juiste bedrijfstelefonie-oplossing loopt u geen telefoontje mis. Wij nemen u alle diensten rondom telecommunicatie uit handen. Zo geven wij u graag advies en helpen wij u bij het beheer van de telefonie-oplossing. Benieuwd hoeveel u kunt besparen door het kiezen van de juiste oplossing?

Ontdek onze ICT-oplossingen

Kabels | BICT Groep

OfficeServ

Gebruik blijven maken van analoge, digitale, gsm- en IP-toestellen?Gebruik blijven maken van analoge, digitale, gsm- en IP-toestellen?

Lees meer

Samsung Communication Manager (SCM)

Totaaloplossing via één geïntegreerd platform

Lees meer

Samsung Xchange

Breid uw mogelijkheden uit met Samsung Xchange

Lees meer

Laat u informeren door onze experts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis.

Mail

 Officieel Samsung Communications Partner

Telefonie in eigen beheer

On-premise telefonie houdt in dat er een VoIP Gateway op locatie geïnstalleerd wordt welke een-op-een in verbinding staat met onze cloud omgeving, waarbij u zelf eigenaar wordt van de hard- en software. Dit brengt diverse voordelen met zich mee met betrekking tot de flexibiliteit in het beheer.

Geïntegreerde werkomgeving

In een On-premise bedrijfstelefonie omgeving kunt u als bedrijf optimale communicatie koppelen aan andere systemen en apparatuur. Zo zijn uw werknemers altijd en overal bereikbaar en profiteert u van alle mogelijkheden van een professionele telefooncentrale.

Minimale impact storing

Een groot voordeel van de On-premise bedrijfstelefonie omgeving is dat een internetstoring een minimale impact heeft op uw bereikbaarheid. Hierdoor kunnen uw dagelijkse werkzaamheden gewoon door blijven gaan.

OfficeServ

De Samsung OfficeServ-oplossing biedt uw organisatie de mogelijkheid om conventionele telefonie en IP-telefonie in één communicatieoplossing te combineren. Thuiswerklocaties en/of (neven)vestigingen zijn probleemloos te koppelen, waardoor uw medewerkers kosteloos met elkaar kunnen communiceren. Een groot voordeel is dat de toestellen op andere locaties beschikken over dezelfde toestelfuncties als de toestellen die op de hoofdvestiging staan.

Naast de geavanceerde telefoontoestellen kunt u gebruikmaken van een softphone. Hiermee verandert uw laptop of pc in een (mobiele) werkplek en staat u altijd in verbinding met kantoor. De Samsung OfficeServ-serie is in vier varianten verkrijgbaar, waardoor wij u altijd van het juiste type telefonieplatform kunnen voorzien. Hoe groot of klein uw onderneming ook is, wij kunnen uw bedrijf laten werken via één professionele bedrijfstelefonie-oplossing.

Alles-in-één telefonie oplossing | BICT groep

Samsung Communication Manager (SCM)

Eenvoudig in gebruik en minimale kosten
SCM, ofwel Samsung Communication Manager, is een telefonieplatform dat van alle gemakken voorzien is. Het systeem is ontworpen om telefonie omgevingen te creëren waarin medewerkers zo efficiënt, flexibel en productief mogelijk kunnen werken. Medewerkers zijn op hun eigen nummer en op ieder device bereikbaar (desktop, softphone, tablet en mobiele telefoon).

Met de SCM bedrijfstelefonie-oplossing kunt u eenvoudig gebruikerslicenties toevoegen, zonder dure software aan te schaffen of handmatige veranderingen door te voeren. Met deze totaaloplossing beheert u uw communicatie omgeving efficiënt en effectief via één interface. Middels het SCM VoIP platform legt u naadloze integraties met iedere database. U kunt zowel vast als mobiel gebruikmaken van geavanceerde software op uw pc voor onder andere click-tot-dial faciliteiten, Outlook integratie, gedeeld adresboek en bezet veldindicatie van alle medewerkers. Bovendien bevat deze totaaloplossing een overzichtelijke licentiestructuur.

Door de single-server architectuur worden de kosten op de hardware en het beheer beperkt. Daarnaast bespaart u op kosten ten behoeve van de implementatie, aangezien de Samsung Communication Manager snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Doordat het SCM VoIP platform carrier neutraal is, is een kostenbesparing te realiseren op de maandelijkse abonnements- en belverkeerskosten.

Vast mobiel integratie | BICT Groep

Samsung Xchange

Samsung Xchange is een softwarepakket dat kan worden gebruikt met Samsung OfficeServ en Samsung Communication Manager (SCM). Het softwarepakket bestaat uit een verzameling van applicaties die gebaseerd zijn op Computer Telephony Integration (CTI). Deze applicaties zijn ontworpen om de communicatie binnen uw organisatie te verbeteren en u volledig te ontzorgen op het gebied van bedrijfstelefonie.

De aanwezigheidsstatus in Samsung Xchange biedt u een overzicht van alle interne telefoontoestellen binnen uw bedrijf dat eenvoudig te configureren is. U ziet in één oogopslag de naam, het toestelnummer, de afdeling, de aanwezigheidsstatus, de beschikbaarheid en de naam van de inkomende beller.

Het is mogelijk om functies als ‘niet storen’, ‘beschikbaar’, ‘in de wacht zetten’ en ‘doorverbinden' in te stellen. Bovendien biedt deze oplossing u de mogelijkheid om te chatten en om de belgeschiedenis te bekijken. Zo kunt u direct zien of uw collega beschikbaar is en kunt u gemakkelijk telefoonnummers terughalen. Alle informatie is daarbij zichtbaar op een preview- of trayscherm.

Deze software kan worden toegepast op alle Samsung telefonie platformen. De software kan tevens gekoppeld worden met diverse CRM- en database-oplossingen om klantinformatie direct te ontvangen en eventueel door te klikken naar de klantmap. Deze oplossing beschikt over vele mogelijkheden en over een simpele gebruikersinterface.

Werken op afstand | BICT Groep

Kosten besparen door de juiste bedrijfstelefonie-oplossing?

Breng het contact met uw medewerkers en klanten naar het allerhoogste niveau met BICT Hosted Voice. En dat op iedere gewenste locatie! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Klaar voor de toekomst?

Klaar voor BICT Hosted Voice | BICT Groep