Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Mobile Device Management | BICT Groep

Mobile Device Managament

Door de toename van digitalisering verandert er voor servicebedrijven veel in de manier van werken. Het gebruik van papier is verleden tijd en heeft plaatsgemaakt voor mobiele apparaten. Dit betekent ook dat steeds meer medewerkers een zakelijke smartphone en/of tablet krijgen wanneer ze ergens aan de slag gaan. De keerzijde hiervan is dat sommige medewerkers de mobiele apparaten ook privé gebruiken, waardoor gevoelige bedrijfsinformatie en bestanden buiten de organisatie rijken. Het beheren en beveiligen van de mobiele apparaten is dan ook een grote uitdaging, want bij verlies of diefstal kan opgeslagen data in handen komen van kwaadwillenden. Met Mobile Device Management houdt u uw bedrijfsdata veilig op mobiele apparaten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u een mobile hacking kunt voorkomen door Mobile Device Management? Download dan nu onze whitepaper. In onze whitepaper geven wij u meer informatie over deze IT oplossing.

Download whitepaper

Krijg grip opuw data met Mobile Device Management 

Doordat steeds meer bedrijfsprocessen via de mobiele apparaten lopen, krijgen organisaties te maken met drie uitdagingen: beheer en beveiliging, verlies of diefstal en onveilige applicaties. Mobile Device Management (MDM) van de BICT Groep biedt hier de oplossing voor. Met MDM installeert, beheert en beveiligt u alle mobiele apparaten vanuit één centraal beheerportal, ongeacht het type apparaat, netwerk of de provider. Hierdoor krijgt u niet alleen grip op uw data, maar u houdt ook uw apps up-to-date en verkleint de kans op datalekken. Maar wat zijn nu precies de voordelen van MDM? Wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • Installeer meerdere toestellen in één keer
  • Rol updates of upgrades van apps uit op meerdere apparaten
  • Houd privé en zakelijke gegevens gescheiden
  • Stel gebruiksrechten in voor apparaten en apps
  • Vergrendel of verwijder een apparaat op afstand bij diefstal of verlies
  • Ontvang technische hulp op afstand
Krijg grip op uw data | BICT Groep
Dennis | VoIP Engineer

Laat u informeren door onze experts

Beheer, installeer en beveilig uw mobiele apparaten met Mobile Device Management. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

AVG-proof

De meeste organisaties hebben een beleid opgesteld voor het gebruik van laptops van de zaak. Echter blijft hierin het beleid voor het gebruik van tablets en smartphones achter, terwijl er met deze apparaten steeds meer bedrijfs- en persoonsgegevens worden uitgewisseld. Om gevoelige informatie binnen de organisatie te houden, is het van belang ook een beleid op te stellen omtrent de beveiliging van mobiele apparaten. Aan de hand van de AVG- en privacywetgeving stelt u eenvoudig huisregels en richtlijnen op, welke duidelijkheid geven binnen de organisatie en zorgen voor bewustwording bij medewerkers. Een goed geïmplementeerde MDM oplossing van de BICT Groep zorgt ervoor dat u weer een stapje dichter bij een AVG-proof organisatie komt.  

AVG-proof | BICT Groep

Mobile Device Management van de BICT Groep

Wilt u de mobiele apparaten binnen uw organisatie beveiligen en beheren? Mobile Device Management van de BICT Groep is voor u de juiste keuze. Voor een vast bedrag per maand installeren en configureren wij de oplossing en bieden wij u desgewenst ook structurele ondersteuning. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000.

Mobile Device Management | BICT Groep