Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict consultancy

ICT consultancy 

Hoe efficiënt werken we? Zijn onze huidige systemen nog wel up-to-date? Hoe veilig is onze werkomgeving? Waar kunnen we besparen op beheerkosten? Dit zijn allemaal relevante vragen waar u waarschijnlijk zelf geen antwoord op kunt geven, gewoonweg omdat u niet de tijd en kennis heeft om dit uit te zoeken. Gelukkig kunnen wij daar met onze ICT consultancy wél antwoord op geven. Met een nuchtere en heldere blik denken wij met u mee over de meeste complexe vraagstukken op het gebied van beheer, infrastructuur en onderhoud. Uw werkwijze staat bij de BICT Groep altijd centraal. Vanuit daar geven wij u een concreet en onderbouwd advies, afgestemd op uw wensen en eisen.

ICT consultancy voor gericht advies 

Keuzes maken op het gebied van ICT is niet eenvoudig. Zeker niet wanneer u niet over de juiste kennis beschikt, want wat is nu de juiste investering? Door in gesprek te gaan met een ICT consultancy bedrijf en uw ICT vraagstukken op tafel te leggen, kunnen zij u helpen om de juiste keuzes te maken en u te voorzien van gericht advies. En met zij bedoelen we natuurlijk de BICT Groep. Binnen onze organisatie hebben wij professionals die gespecialiseerd zijn in IT oplossingen, VoIP telefonie, Cloud Services en Providerdiensten. Vanuit hun deskundigheid en ervaring kunnen zij u niet alleen voorzien van advies, maar kunnen zij ook ondersteuning bieden bij de implementatie van de voor u op maat gemaakte ICT oplossing.

ICT scan 

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met het runnen van uw bedrijf en niet met ingewikkelde systemen of met hard- en software die niet werken. Alles moet gewoon werken zoals het hoort. Daarom is het van belang om te zorgen voor een professionele ICT omgeving. Maar voordat u hieraan kunt bouwen, is het verstandig om eerst inzicht te krijgen in uw huidige situatie. BICT Groep ICT consultancy biedt organisaties daarom een gratis ICT scan om de huidige bedrijfsomgeving eens onder de loep te nemen en te kijken hoe er effectiever en efficiënter gewerkt kan worden. Dit is uw kans om inzicht te krijgen in de sterke en zwakke plekken uit uw ICT infrastructuur, om vervolgens de eerste stappen te zetten naar de meest optimale bedrijfsomgeving.

ict scan bedrijfsomgeving
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Vraag vandaag nog uw (online) ICT consultancy aan. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

ICT consultancy of ondersteuning nodig?

We vertellen u graag meer over onze ICT consultancy en onze gratis ICT scan. Schroom daarom vooral niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen. Dit kan via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

contact met de BICT Groep